Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Aparat za mletje mesa Bosch MFW68660 ProPower
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: 2 - 5 dni
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Aparat za mletje mesa Bosch MFW68660 ProPower

A-12967
Opis

Zmogljiv aparat za mletje mesa Bosch MFW68660 za hitro in zanesljivo vsakodnevno predelovanje, z več kot 20 funkcijami – popoln rezultat ob vsaki priložnosti.

Si želite popolnih rezultatov, tudi s sestavinami, ki jih je težko obdelati? Po zaslugi zelo močnega motorja z 800 W in zmogljivosti hitre zaustavitve motorja lahko sestavine obdelate enakomerno in zelo hitro. To pomeni, da boste imeli več časa za pripravo drugih jedi.

Aparat za mletje mesa mora biti visoke kakovosti, da zagotovi izjemno učinkovitost delovanja tudi pri večjih količinah. Aparat za mletje mesa Bosch MFW68660 je sinonim za visoke nemške standarde kakovosti, ki veljajo za blagovno znamko Bosch. Trajnost, zanesljivost in tehnično dovršenost vam zagotavlja mnogo let.

Aparat za mletje mesa, ki se premika po delovni površini, je lahko nevaren. Po zaslugi gumijastih nogic je aparat za mletje mesa varno pritrjen na delovno površino.

Več podatkov

Redna cena:
272,90 €
Prihranek:
22,91 € (8,40%)
204,91 €
cena brez DDV
Vaša cena:
249,99 €
Količina:
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaBosch
VrstaMesoreznica
Moč800 W
Št. nastavitev hitrosti1
Dodatno20 funkcij, varnostna hitrostna sklopka, velika stabilnost zaradi gumijastih nožic, velika reža za dodajanje sestavin, nastavek za Kebbe, nastavek za klobase, dodatek za drobljenje z 4 nastavki, sokovnik
PriloženoPripomoček za dodajanje sestavin, reža za dodajanje sestavin, nastavek za pasiranje, tlačilo, nastavek za polnjenje klobas, luknjičasta plošča 8 mm, luknjičasta plošča 3 mm, luknjičasta plošča 4,8 mm
Mere254 x 199 x 295 mm
Teža7,2 kg
BarvaSrebrna