Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Pralni stroj AEG L9FEC49S
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Na zalogi
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Pralni stroj AEG L9FEC49S

A-15220
Opis
Kakovostna oblačila so namenjena nošenju, a oblačila, ki jih nosite vsak dan, potrebujejo ustrezno nego. Ne glede na to, ali perete eno srajco ali stroj povsem napolnite s perilom, pralni stroj AEG L9FEC49S ustrezno prilagodi program, kar zmanjša obrabo, saj nastavijo najkrajši čas trajanja ter najmanjšo porabo vode in energije, potrebnih za temeljito pranje. Tako oblačila izgledajo najbolje. Po vsakem nošenju, po vsakem pranju. 
 
Inverterski motor tega pralnega stroja je najzanesljivejši in najtrpežnejši do zdaj. S tehnologijo inverterja brez ščetk zagotavlja manj tresljajev in manjšo obrabo ter omogoča najboljše delovanje z najnižjo stopnjo hrupa. 
 
ProSense tehnologija samodejno stehta količino perila, da zagotovi program po meri. Tipala, ki natančno prilagodijo čas pranja, zagotavljajo najboljšo nego za vsako tkanino. Perilo je po pranju vsakokrat sveže kot novo, poleg tega pa prihranite vodo in energijo. 
 
Vsi stroji AEG imajo nežen boben ProTex, ki je posebno zasnovan tako, da skrbi za vaša oblačila. Nežni vodni curki med pranjem dvigajo in ščitijo vaša oblačila. Ker ima naš boben več luknjic kot bobni pri standardnih strojih, zmanjša raztezanje tkanine, zaradi česar se med centrifugo ohranita oblika in tekstura oblačil.
 
Redna cena:
1.099,00 €
Prihranek:
329,01 € (29,94%)
631,14 €
cena brez DDV
Vaša cena:
769,99 €
Količina:
Izberite dodatne storitve
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaAEG
Energijski razredA, poraba energije 49 kWh
PolnJenjeSpredaj
Število vrtljajev1400
Zmogljivost9 kg
DodatnoEnergijsko učinkovit motor ÖKOInverter, tehnologija ProSteam, ÖKOMix tehnologija, tehnologija Fuzzy Logic, filtrirni sistem ionske izmenjave, tehnologija ProSense, Aqua Control, elektronski LCD prikazovalnik, zamik vklopa, indikator za predoziranje pralnega sredstva, sistem za uravnoteženje bobna, varovalo za otroke, glasnost pri pranju/ožemanju 47 dB/ 73 dB
Mere850 x 600 x 605 mm
BarvaBela