Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0

Izberi kategorijo

Izberi filtre
Nazadnje ste si ogledali

   

  BONITETA2019MALA 

    

  aeg

  Samsung - posebna ponudba za lepši dom

  Ljubljana, 16.9.2020

  Veliko časa preživimo doma, zato naj bo ta čas za nas udoben in prijeten. Z nenehnim uvajanjem inovacij vam Samsung izboljša vsakdanje življenje in s sodobnimi napravami naredi vaše življenje še lepše, brezskrbnejše in preprostejše. Zato izkoristite priložnost, da s posebnim popustom do 25 % in petimi leti garancije (za določene izdelke) naredite svoj dom še lepši, ter prostor, v katerem bivate, opremite z najsodobnejšimi napravami, ki so izjemno uporabne, pomagajo pri gospodinjskih opravilih in vam olajšajo življenje.
   
  image002
   
  Vsakdanje življenje želimo narediti lepše in prijetnejše, zato iz dneva v dan razvijamo tehnologije in na trg gospodinjskih aparatov prinašamo vrhunske izdelke. Tako se vsak dan trudimo upravičiti zaupanje kupcev in uporabnikov ter vsem nuditi izkušnjo, ki si jo zaslužijo.

  Zavedamo se, da so danes posebne zahteve potrošnikov vse bolj izrazite, tako da sta pri nas sodobna oblika in funkcionalnost izdelka usklajeni v prav vsaki napravi. Z inovativnim pristopom smo zakorakali v prihodnost, kjer sta ti dve zahtevi že združeni v eno, zato lahko ponujamo edinstveno izkušnjo uporabe izdelka, pa tudi vključitev v zasnovo vsakega prostora.

  Izberite torej gospodinjske aparate Samsung, si izboljšajte življenje in pri nakupu prihranite do 25 %, hkrati pa lahko z nekaterimi napravami dobite tudi 5-letno garancijo. S to promocijo izkoristite velik prihranek in si zagotovite naprave, ki omogočajo bolj udobno in sproščeno življenje!

  Prihranek do 25 % vam pripada ob nakupu določenih modelov Samsung pralnih strojev, sušilnih strojev, kombiniranih pralno-sušilnih strojev, hladilnikov in vgradnih kuhinjskih naprav (hladilnikov, pečic, kuhalnih plošč in pomivalnih strojev) v obdobju od 18. 9. do 31. 10. 2020. Promocija 5 let garancije velja za določene hladilnike, pralne stroje, vgradne kuhinjske aparate in sesalnike, kupljene od 1. 9. do 31. 12. 2020. Več informacij najdete na samsung5letgarancije.si

  Natančna višina odstotka prihranka se razlikuje glede na izdelek in njegovo ceno v pooblaščenih prodajalnah Samsung, o čemer se pozanimajte na pooblaščenem prodajnem mestu Samsung.

   

   Klik na artikle v akcijski ponudbi