Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0

Izberi kategorijo

Izberi filtre
Nazadnje ste si ogledali

   

  BONITETA2019MALA

   

    6121 obvestilo

  POMOČ PRI NAKUPU

  Za dodatne informacije smo vam na voljo na e-naslov info@mojedom.si oz. preko kontaktnega obrazca.

  Kako najti artikel?

  Izdelke lahko iščete
  1. po oddelkih, kategorijah in jih nato filtrirate za dokončno zožanje iskanja ali
  2. direktno prek obrazca "Iskanje".

  1. Najprej poiščete željeni oddelek ( npr. Bela tehnika ), v katerem naj bi se artikel nahajal in izberete željeno kategorijo ( npr. Pralni stroji ). Prikaže se seznam vseh artiklov v tej kategoriji, ki jih lahko naprej filtrirate po njihovih glavnih lastnostih in značilnostih (več o filtriranju pri naslednjem vprašanju). Vsak trenutek lahko na strani posamezne kategorije seznam artiklov uredite po abecedi, po ceni, po najbolj prodajanih artiklih in po datumu uvrstitve v spletno trgovino. To storite tako, da v padajočem meniju "Razvrsti po" nad seznamom artiklov izberete način razvrščanja. Na seznamu nato najdete željeni artikel in kliknete na njegovo sliko ali na povezavo z imenom artikla.
   PRIMER: Iščete pralni stroj Gorenje WA61101. Kliknete na gumb "Pralni stroji", odpre se vam kategorija Pralni stroji in seznam artiklov. Pri filtru "ZNAMKA:" izberete možnost "Gorenje" (po potrebi izberete tudi možnosti pri drugih filtrih) in kliknete na gumb "Izberi". Seznam artiklov bo sedaj vseboval samo pralne stroje znamke Gorenje (če ste filtrirali še po kakšni drugi lastnosti, se bodo na seznamu prikazali samo artikli, ki vsebujejo vse filtrirane lastnosti). Seznam lahko nadalje uredite z možnostjo razvrščanja, nato pa odskrolate do iskanega artikla z imenom "Gorenje WA61101 pralni stroj)" ter kliknete na sliko ali povezavo z imenom.
  2. Obrazec "Iskanje" se nahaja na prvi strani zgoraj v desnem kotu. V obrazec lahko kadarkoli vpišete iskano geslo in izpisal se vam bo seznam zadetkov. Če je zadetek samo en artikel, se vam takoj odpre njegova stran.

   

  Kaj so filtri in kako jih uporabljam?

  Filtri so močno orodje, s katerim lahko zelo zožate izbor artiklov posamezne kategorije, ki se vam prikažejo na seznamu. Pri vsaki kategoriji artiklov so določene glavne lastnosti, po katerih lahko filtrirate seznam. Lahko izberete samo eno lastnost ali več lastnosti. Ko izberete lastnosti, morate klikniti gumb "Izberi", da se bo izvršilo filtriranje seznama. Če npr. na seznamu iz kategorije Pomivalni stroji v filtrih kot lastnost "ZNAMKA:" izberete "Bosch", se bodo na seznamu izpisali samo pomivalni stroji znamke Bosch. Če boste poleg znamke Bosch izbrali še lastnost "energijski razred A" in določili "vgradni", se bo seznam skrčil samo na vgradne pomivalne stroje znamke Bosch v energijskem A razredu. Če pa npr. izberete samo lastnost "vgradni" in izberete "energijski razred A", se vam bo seznam skrčil na vse vgradne pomivalne stroje vseh proizvajalcev. Pri filtrirnih lastnostih, ki niso izbrane, mora v padajočem meniju pisati "Ni pomembno". Za vrnitev na celoten seznam artiklov v kategoriji, kliknite na povezavo "Počisti filtre". S filtri lahko učinkovito iščete, primerjate in izbirate artikle znotraj iste kategorije.

   

  Kako naročam artikle?

  Da bi naročili izdelke iz naše trgovine, jih je potrebno najprej dati v košarico in nato nadaljevati pot do blagajne. Ko najdete izdelek, ki ga želite naročiti, kliknite na gumb "V košarico". V košarico lahko dodate več izdelkov in jih brez težav iz nje tudi odstranite. To storite tako, da kliknete na gumb "Briši" ob izdelku, ki ga želite odstraniti. Ko uredite vsebino košarice, nadaljujete pot do blagajne, kjer s potrditvijo vnesenih podatkov izvedete nakup.

   

  Kaj je košarica in kako jo uporabljam?

  Košarica je seznam, na katerem se beležijo artikli, ki ste jih dodali s klikom na gumb "V košarico". Gumb "V košarico" se nahaja na strani posameznega artikla, ob kompletih artiklov in pod vsakim artiklom, ki je v primerjavi.

  Kadarkoli med obiskom in nakupovanjem v spletni trgovini MojEdom.si lahko pregledate vsebino vaše nakupovalne košarice s klikom na povezavo "Košarica", ki se nahaja na vsaki strani levo zgoraj ob logu MojEdom. Iz košarice lahko pobrišete artikle tako, da kliknete na gumb "Briši" ob izdelku, ki ga želite odstraniti. Če želite nadaljevati z nakupom, kliknite gumb "Nadaljujte z nakupom".

   

  Kako poteka nakup?

  Ko zaključite z nabiranjem izdelkov v košarico, preglejte in po potrebi uredite vsebino košarice, nato pa kliknite povezavo "Na blagajno" (nahaja se pod seznamom artiklov v košarici). V kolikor še niste vpisali vaših osebnih podatkov, se vam bo odprl obrazec, ki ga je potrebno pravilno izpolniti (polja, označena z zvezdico*, so obvezna!). Ko končate, pritisnite gumb "Zapiši podatke". V primeru morebitnih nepravilnosti vnosov v posamezna polja vas bo sistem opozoril z odebeljenim tekstom na desni strani vnosnih polj.

  Nato boste prišli na naslednjo stran, kjer izberite način plačila in način dostave. Po izbiri načina plačila in dostave kliknite gumb "Kupi/Naroči". Pred samo izvedbo naročila vam bo sistem še enkrat izpisal vse podatke glede vsebine košarice, podatkov plačnika/prejemnika in načinu plačila in dostave. V tem trenutku se lahko vrnete na katerikoli nivo izvedbe naročila (vsebina košarice, vaši podatki, način plačila in dostave) in tako morebitne napačne vnose še vedno popravite. Če pa so vsi podatki pravilni, kliknite gumb "Kupi/Naroči" in postopek naročila bo končan. Elektronski komercialist bo preveril vse parametre naročila in vam nato poslal potrdilo preko elektronske pošte. Blago boste v najkrajšem možnem času prejeli po dostavni službi.

  Želimo Vam prijetno nakupovanje!