Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Izberi kategorijo
Izberi filtre
Nazadnje ste si ogledali

  Banner rowenta aliansa 

  1stavno 

   

   

   

  Moj-e-dom-BW v3      bonitet (1)  download

  DOSTAVA IN PREVZEM BLAGA

  Dobavljivost artiklov in ostale podatke o vašem naročilu vam sporočimo po elektronski pošti ali po telefonu, potem ko prejmemo vaše naročilo. V kolikor je izdelek na zalogi v našem skladišču ali pri dobaviteljih, je običajno dostava v 1 do 3 delovnih dneh po naročilu. V kolikor naročenega blaga trenutno ni na zalogi, vas bomo o predvidenem datumu dobave/dostave čimprej obvestili. Ob morebitni nedobavljivosti naročenih artiklov vas bomo obvestili o spremembah in vam omogočili preklic naročila, zamenjavo naročenega artikla ali kakšno drugo dogovorjeno možnost.

  • strošek dostave je 3,99 € (po Sloveniji). Strošek dostave se prišteje strošku naročila, kar je zavedeno tudi v košarici in na izstavljenem računu. Pri naročilih nad 200€ in pri osebnih prevzemih dostavnih stroškov ni!
  • plačilo po povzetju je enostavna oblika poslovanja, saj blago plačate pri prevzemu na željenem naslovu. Dostavo po Slovenij vrši dostavna služba Pošte Slovenije, v kolikor ste v času dostave odsotni, dobite obvestilo s katerim lahko blago prevzamete na vaši pošti ali se dogovorite za ponovno dostavo. V kolikor želite dostavo po 16 uri le-to označite v košarici pod opombe (ni možno za vse pošte).
  • Po dogovoru in doplačilu 14,99 € (vključen DDV) je možen tudi odvoz rabljenega aparata (storitev označite v naročilu pod opombe oz. dodajte v košarico v kolikor je storitev navedena pri artiklu, odvoz težjih in večjih izdelkov kot so hladilniki ni mogoč). V kolikor želite, da Vam dostavna služba izdelek dostavi v stanovanje, le-to navedite pod opombe, stroški storitve so 10 € (vključen DDV). Po dogovoru vam nudimo tudi možnost montaže (območje Ljubljane z bližnjo okolico), priklopa, preizkusa in demontaže gospodinjskih aparatov. Več o storitvah.
  • V primeru plačila po predračunu oz. preko spletne banke, vam pošljemo predračun po e-mailu z informacijo o dobavnem roku. Zaradi hitrejšega postopka obstaja možnost direktne dobave s strani dobavitelja, v tem primeru vam račun pošljemo ločeno po pošti. 
  • Osebni prevzem je na podlagi predhodnega naročila izdelka in plačila predračuna možen na Letališki 32 (Grafo d.o.o.) v Ljubljani (polega servisa Petrol in stavbe DZS). Delovni čas: od ponedeljka do četrtka od 8 do 16 ure, v petek od 8 do 14 ure. Plačilo z gotovino ali plačilnimi karticami na prevzemnem mestu ni možno!