Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Izberi kategorijo
Izberi filtre
Nazadnje ste si ogledali

  Banner rowenta aliansa 

  1stavno 

   

   

   

  Moj-e-dom-BW v3 7111 boniteta2020        

  PLAČILNI POGOJI

  • Plačilo po povzetju: pri plačilu po povzetju naročeno blago plačate ob prevzemu na dogovorjenem naslovu. Dostavo vrši dostavna služba Pošte Slovenije. Plačilo po povzetju je možno samo z gotovino, v kolikor ste v času dostave odsotni se lahko s svojo pošto dogovorite za ponovno dostavo ali pa izdelek prevzamete na pošti. V kolikor želite lahko pri naročilu pod opombe označite, da želite dostavo do 10 ure ali po 16 uri (storitev ni na voljo za vse pošte!). Plačilo po povzetju za pravne osebe je zaradi zakona o preprečevanju pranja denarja možno le do zneska 420 €. Za višje zneske je plačilo mogoče samo po predračunu.
  • Plačilo na obroke: nudimo možnost plačila na obroke preko Summit Leasing Slovenije. Mi vam izdamo predračun, sami pa sklenete pogodbo preko internetne strani https://obroki.1stavno.si/, kjer si tudi sami izberete dobo odplačevanja (od 3 do 84 obrokov v zneskih od 100 € do 8.000 €). Po odobreni pogodbi vam izdamo blago (običajno v 2 dneh).
  • Plačilo pri osebnem prevzemu: osebni prevzem je mogoč samo na podlagi plačanega predračuna in sicer od ponedeljka do četrtka med 8 in 16 uro in ob petkih med 8 in 14 uro na naslovu: Grafo d.o.o., Letališka 32, 1000 Ljubljana. Osebni prevzem je možen na podlagi obvestila komercialista podjetja Moj E dom, ki vas obvesti o možnem dnevu in uri prevzema. 
  • Plačilo po predračunu / prek spletne banke: pri izbranem plačilu po predračunu ali prek spletne banke vam bomo po elektronski pošti poslali predračun s plačilnimi podatki. Ko plačilo predračuna prispe na naš račun, steče postopek dobave v dogovorjenem roku.
  • Prevzemno mesto