Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Izberi kategorijo
Izberi filtre
Nazadnje ste si ogledali

   

    zanesljiv-trgovec-2015-full-res  

  a+transp

  1112 Dostava2016

   ambilight

  GORENJE 

  manta-zvucnik-karaoke-spk6011-pixma-centar-trogir-slika-102260366 

   

   

   

   

   

   

   

   

  1 logotip     boniteta    1049 zanesljiv-trgovec-2015

  PLAČILNI POGOJI

  • Plačilo po povzetju: pri plačilu po povzetju naročeno blago plačate ob prevzemu na dogovorjenem naslovu. Dostavo vrši dostavna služba Pošte Slovenije. Plačilo po povzetju je možno samo z gotovino, v kolikor ste v času dostave odsotni se lahko s svojo pošto dogovorite za ponovno dostavo ali pa izdelek prevzamete na pošti. V kolikor želite lahko pri naročilu pod opombe označite, da želite dostavo do 10 ure ali po 16 uri (storitev ni na voljo za vse pošte!). 
  • Plačilo po predračunu / prek spletne banke: pri izbranem plačilu po predračunu ali prek spletne banke vam bomo po elektronski pošti poslali predračun s plačilnimi podatki. Ko plačilo predračuna prispe na naš račun, steče postopek dobave v dogovorjenem roku. V primeru naročila izven Slovenije (Hrvaška) je plačilo možno samo po predračunu, dostavni stroški pa se plačajo po ceniku Pošte Slovenije (na podlagi povpraševanja vam pošljemo točen izračun).
  • Plačilo pri osebnem prevzemu: plačilo pri osebnem prevzemu je samo na podlagi plačanega predračuna. Osebni prevzem je mogoč od ponedeljka do četrtka med 8 in 16 uro in ob petkih med 8 in 14 uro na naslovu: Grafo d.o.o., Letališka 32, 1000 Ljubljana. Osebni prevzem je možen na podlagi obvestila komercialista podjetja Moj E dom, ki vas obvesti o možnem dnevu in uri prevzema.

  Prevzemno mesto