Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Izberi kategorijo
Izberi filtre
Nazadnje ste si ogledali

  Banner rowenta aliansa 

  1stavno 

   

   

   

  Moj-e-dom-BW v37111 boniteta2020 

  MojEdom klub

  1. Registracija

  Postanite član kluba Moj E dom brez obveznosti in članarine ter kupujte ceneje!

  Vsak registrirani uporabnik ima svoje uporabniško ime in geslo, s katerima se predstavi. Geslo je tajno in znano le uporabniku.

  Uporabnik je dolžan zagotoviti, da bo v njegovem imenu in z njegovim geslom nastopal le on oziroma oseba pooblaščena za nastopanje v njegovem imenu.

  Za potrebe poslovanja Moj E dom spletna prodaja, Miran Kastelic s.p. (v nadaljevanju upravitelj) zbira naslednje podatke:

  • ime in priimek,
  • naslov in kraj bivanja,
  • naslov elektronske pošte,
  • uporabniško ime,
  • geslo v šifrirani obliki,
  ter ostale podatke, ki jih uporabnik vnese v obrazec na spletnem mestu mojedom.si

  Z registracijo uporabnik soglaša s prejemanjem obvestil na navedeni elektronski naslov, vendar ne več kot 2 obvestila mesečno. V obvestilih bodo registrirani uporabniki obveščeni o posebnih ugodnostih in akcijah, prejemali bodo promocijske kode za dodatne ugodnosti, predstavitve novih izdelkov in obvestila o aktualnih nagradnih igrah.

  Z registracijo je omogočen tudi enostavnejši in hitrejši nakup, saj vam osebnih podatkov ne bo potrebno vedno znova vpisovati v obrazec za oddajo naročila.

  Za točnost podatkov, ki jih uporabnik vnese, ne odgovarjamo.

  2. Varovanje podatkov

  Osebni podatki naših uporabnikov so eno izmed področij, ki mu posvečamo izredno pozornost. Upravitelj spletne trgovine, Moj E dom, je v skladu s splošno uredbo o varovanju podatkov GDPR zavezan k varovanju osebnih podatkov svojih uporabnikov. Več o varovanju podatkov

  3. Izjemno razkritje osebnih podatkov

  Podatki, ki jih zbira in obdeluje upravitelj spletne trgovine MojEdom, bodo razkriti le, če je taka obveznost določena v zakonu, ali v dobri veri, da je takšno ukrepanje potrebno za postopke pred sodišči ali drugimi državnimi organi ter za zaščito in uresničevanje zakonitih interesov upravitelja.

  4. Varnost

  Na naših spletnih straneh uporabljamo več varnostno-zaščitnih sistemov, ki zagotavljajo ustrezno zaščito pred izgubo, neželjenim spreminjanjem ali zlorabo podatkov. Upravitelj se pri tem zavezuje, da bo zaščitil vašo zasebnost.

  5. Klubske cene

  Člani kluba MojEdom lahko izbrane izdelke kupujejo ceneje. Klubska cena je vidna le v primeru, da je kupec registriran in je lahko do 7 % nižja kot je oglaševana v spletni trgovini. Pri nekaterih artiklih je klubska cena enaka spletnim cenam (tedenske akcije, mesečne akcije, posebne promocije, artikli z že velikimi popusti idr). Klubska cena velja le pri plačilu z gotovino in na njo ni dodatnih popustov! Da boste videli klubske cene se morate po opravljeni registraciji prijaviti z uporabniškim imenom in geslom! 

   

  REGISTRIRAJTE SE !