Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Izberi kategorijo
Izberi filtre
Nazadnje ste si ogledali

  Banner rowenta aliansa 

  1stavno 

   

   

   

  Moj-e-dom-BW v37111 boniteta2020        

  MONTAŽA IN PRIKLOP GOSPODINJSKIH APARATOV

  V sodelovanju s podjetjem S-motiv izvajamo montažo in priklop pri nas kupljenih gospodinjskih aparatov. Storitev se izvaja na širšem območju Ljubljane. Izvajalec po naročilu poskrbi za demontažo starega aparata, strokovno namestitev, priklop in preizkus delovanja novega.

  cache 7008107

  V primeru, da ob nakupu novega gospodinjskega aparata želite tudi montažo (69,99 €) in/ali demontažo (12,99 €), le-to pripišite v košarici pod opombe (v kolikor želena storitev ni navedena ob artiklu). V najkrajšem času Vas bomo kontaktirali glede zahtevnosti del in Vam izdelali ponudbo in jo po potrditvi vključili na račun poleg izbranega/ih izdelka/ov.

  V kolikor želite tudi odvoz starega izdelka (14,99 €), le-tega pripravite za odvoz. Odklopite ga iz električne napeljave in/ali vod. omrežja ter pričvrstite kable in cevi. Izdelek po možnosti postavite pred vhodna vrata stanovanjske zgradbe. Stari aparat prevzame Pošta Slovenije ob dostavi novega aparata!

   

   

  MONTAŽA KLIMATSKIH NAPRAV

  V sodelovanju z izurjenimi monterji vam nudimo možnost strokovne montaže klimatskih naprav na področju osrednje Slovenije (Ljubljana z okolico do 20 km) in Kranja z okolico (do 20 km). Osnovna montaža vsebuje:

  - Dobava in montaža nosilcev klimatske naprave na višini do 4 m,

  - izvedba preboja skozi lahko steno do 40 cm,

  - izvedba in izoliranje cevnega razvoda do 4 m,

  - dekorativni nadometni plastični kanali do 4 m,

  - izvedba odtoka kondenza iz zunanje in notranje enote do 4 m,

  - priklop na obstoječo električno napeljavo ob klimatski napravi do 4 m,

  - tlačni preizkus in tehnični zagon.

  Montažo s pomočjo partnerjev vršimo po vsej Sloveniji. Ponudba je namenjena fizičnim osebam za stanovanjske objekte (uporabna površina stanovanja/hiše manj kot 120m2/250m2) z zmanjšano davčno stopnjo 9.5 %. V primeru nakupa za pravne osebe in s.p., ki so davčni zavezanci, DDV ni obračunan, ker gre za obrnjeno davčno obveznost po 76.a členu ZDDV-1. 

  V primeru zahtevnejših montaž (višina, daljši razvodi, zahtevnejši preboji idr) je potreben predhoden posvet z monterjem in doplačilo po veljavnem ceniku.

  Es-el-aire-acondicionado-beneficioso-o-perjudicial-para-las-personas