Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0

Izberi kategorijo

Izberi filtre

Znamka:
Vrsta:
Izberi filtre

Izberi filtre

Znamka:
Vrsta:
Nazadnje ste si ogledali

   

  BONITETA2019MALA

   

    obvestilo

  Samsung - delite svoje vsebine!

  Ljubljana, 1.5.2020

  Uživajte še bolj, medtem ko ste doma, ob izjemni kakovosti slike vašega izbranega Samsung QLED modela. Izkoristite posebno promocijo v mesecu maju, ko ob nakupu vrhunskega modela Samsung QLED dobite za darilo tablični računalnik Galaxy Tab A 10.1 s funkcijo Smart View, ki vam omogoča, da svoje vsebine s tablice delite na zaslonu TV-ja in delite zabavne trenutke z družinskimi člani.

  QLED+TABLET

  Samsung QLED modeli prinašajo novosti, ki jih razlikujejo od vseh ostalih. 8K ločljivost modela QLED prinaša 33 milijonov pik na zaslon, kar vam daje izjemno jasno sliko z barvami, kontrasti in globino za neverjetno vizualno izkušnjo. Modela QLED Q90 in Q95 odlikuje neverjetna opaznost vseh podrobnosti s pomočjo funkcije Direct Full Array 16X, ki natančno nadzoruje osvetlitev ozadja in poživi vsak košček slike ter omogoča prikaz vsake scene z najmanjšimi podrobnostmi. 

  Zahvaljujoč tehnologiji Quantum Dot pri serijah QLED Q80 in Q85, boste uživali v realnih, resničnih in 100-% vidnih barvah tako v temnih kot svetlih kadrih. Seriji QLED Q70 in Q75 odlikuje izjemna opaznost detajlov s pomočjo funkcije Direct Full Array 4X, ki nadzoruje osvetlitev ozadja in omogoča prikaz vsake scene do najmanjših podrobnosti ter globlje črne odtenke. 

  Z zmogljivo in pametno tehnologijo, izjemno kakovostjo slike in neverjetno funkcionalnostjo televizorji QLED premikajo meje. Modeli QLED so zasnovani na tehnologiji Quantum Dot, ki je edinstvena na trgu in omogoča vrhunsko izkušnjo gledanja na velikem zaslonu. 

  Ob nakupu modela QLED dobite za darilo Galaxy Tab A 10.1 s funkcijo Smart View. Ta tablični računalnik odlično obvladuje vse multimedijske vsebine, od filmov do glasbe, in vam prinaša navdušujoč prikaz barv, optimalno osvetlitev zaslona ter napreden avdio-sistem z dvema zvočnikoma. Aplikacija Samsung Smart View na tablici vam bo omogočila, da priljubljene vsebine z mobilne naprave pošiljate na zaslon QLED TV-ja in se zabavate v družbi svojih najbližjih. Več o aplikaciji Smart View lahko izveste na www.samsung.com/si/support/smart-view/.

  Promocija velja za QLED modele Q70, Q75, Q80, Q85, Q90, Q95 in 8K. Promocija velja od 1. 5. do 31. 5. 2020 ali do prodaje zalog.

  Klik na izdelke v akciji.