Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Izberi kategorijo

Izberi filtre

Vrsta:
Izberi filtre

Izberi filtre

Vrsta:
Nazadnje ste si ogledali

  bannera01   

  image002 

   

  Samsung podaljšuje garancijo na 5 let!

  Ljubljana, 1.9.2021

  Veliko se lahko zgodi v 5 letih! Zaradi tega Vam Samsung ponuja brezplačno podaljšanje garancije na 5 letPromocija 5-letne garancije na določene hladilnike, pralne stroje, vgradne kuhinjske aparate in določene sesalnike velja od 1.9. do 31.12.2021 ter za sušilne in pralno sušilne stroje, kupljene med 1.10. in 31.12.2021.   
   
               image002 
            

  Dobro je vedeti, da vam bo nakup Samsung gospodinjskega aparata omogočil tudi pet let miru. Verjamemo v našo kakovost in vam zato dajemo 5-letno garancijo na določene modele Samsung hladilnikov, pralnih strojev, vgradnih kuhinjskih aparatov in sesalnikov, kupljenih v obdobju med 1. 9. in 31. 12. 2021, ter sušilnih strojev in pralno-sušilnih strojev, kupljenih med 1. 10. in 31. 12. 2021.

  Samsung hladilnike odlikujejo številne novosti, ki  vam bodo olajšale življenje. Z revolucionarnim hladilnim sistemom Triple Cooling in neodvisnim nadzorom temperature se vonj različnih živil v hladilniku ne bo mešal. Tehnologija No Frost, ki omogoča več zračnih pretokov in hlajenje vsakega predela hladilnika posebej, bo poskrbela, da bo vaša hrana dlje ohranila svežino brez nabiranja ledu. Poleg tega Samsung hladilniki izžarevajo preprostost in eleganco, zaradi česar bo vaša kuhinja prostor za prijetno preživljanje časa in uživanje.

  Pri kuhanju boste spoznali novo obliko uživanja z indukcijsko ploščo s tehnologijo Virtual Flame! Edinstvena tehnologija Virtual Flame vam omogoča intuitiven vizualni nadzor, ki z barvo in osvetlitvijo virtualnega LED plamena prikaže natančno raven toplote vsake kuhalne površine. S sistemom Flex Zone Plus dobite prožnost, da lahko hkrati kuhate več jedi! In če med kuhanjem dobrot potrebujete še eno pečico, vas odreši tehnologija Dual Cook Flex! Pečica s prilagodljivimi vrati vam omogoča, da hkrati pripravljate dve jedi pri dveh temperaturah in imate možnost dostopa samo do zgornje polovice pečice, ne da bi prekinili peko v spodnjem delu.

   Z nakupom pralnega stroja Samsung QuickDrive boste lahko prepolovili čas pranja in podvojili čas zase! Poleg prihranka časa (do 50 %) se poraba energije zmanjša (do 20 %), ne da bi pri tem ogrozili učinkovitost pranja*. Pralni stroj QuickDrive ima tudi glavni boben in podlogo za Q-Drum, ki se vrtita neodvisno, s čimer se oblačila v stroju vrtijo bolj dinamično. Rezultat je hitro, učinkovito, a nežno pranje.

  V promocijo so vključeni tudi nekateri sesalniki Samsung, znani po svoji napredni tehnologiji, zmogljivem sesanju in zelo enostavni uporabi. Priporočamo vam vrhunske sesalnike Samsung Jet z elegantno, vitko obliko, ki vam prihranijo prostor in čas.

  Za celoten seznam izdelkov obiščite samsung5letgarancije.si in izberite tiste, ki manjkajo v vašem domu. Za aktivacijo 5 let garancije morate svojo napravo registrirati na spletni strani samsung5letgarancije.si najpozneje 30 dni od nakupa naprave. 

  Promocija 5 let garancije velja za določene hladilnike, pralne stroje, vgradne kuhinjske aparate in sesalnike, kupljene v obdobju med 1. 9. in 31. 12. 2021, ter za sušilne stroje in pralno-sušilne stroje, kupljene med 1. 10. in 31. 12. 2021. Pogoje promocije najdete tukaj.