Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Izberi kategorijo

Izberi filtre

Znamka:
Izberi filtre

Izberi filtre

Znamka:
Nazadnje ste si ogledali

      

   image003

   

  Anticalc-mobile-640x500

   

  Ikona Elux SLO

  Bosch podarja 5 brezskrbnih let

  Ljubljana, 16.4.2022

  Z veseljem vas obveščamo, da v obdobju od 16. aprila 2022 do 15. septembra 2022 poteka promocija podaljšane garancije (poleg 2-letne garancije proizvajalca še 3 leta brezplačne podaljšane garancije) za naslednje skupine kuhinjskih aparatov Bosch: vgradni pomivalni stroji, prostostoječi pomivalni stroji, vgradne pečice, vgradne mikrovalovne pečice, vgradni predali, kuhalne plošče, kuhinjske nape ter vgradni kavni aparati.
   
  B-2022-04-banner-788x339-5-let-garancije-PCG-built-in-SLO
   

  KAKO DO 5-LETNE GARANCIJE?

   

  Kupcem (fizičnim osebam) pomivalnega stroja, vgradne pečice, vgradne mikrovalovne pečice, vgradnega predala, kuhalne plošče, kuhinjske nape, ali vgradnega kavnega aparata Bosch, ki aparat kupijo za gospodinjsko uporabo v Republiki Sloveniji pri pravnih osebah, registriranih v Republiki Sloveniji, v obdobju med 16. aprilom 2022 in 15. septembrom 2022 (datum računa) in nato aparat najpozneje v nadaljnjih 60 dneh tudi registrirajo v portalu MyBosch na spletni strani www.bosch-home.si, nudimo skupno 5 let garancije (poleg 2-letne garancije proizvajalca še 3 leta brezplačne podaljšane garancije). Po opravljeni registraciji na spletni strani mora kupec natisniti certifikat o podaljšani garanciji, ki je skupaj z računom osnova za uveljavljanje morebitnih zahtevkov iz naslova podaljšane garancije.

   

  image004 

  AKCIJA VRNEMO DENAR!

  image008 

  Promocija »Vrnemo denar!« velja za izbrane pomivalne stroje Bosch energijskih razredov A in B v času od 16. 4. do 30. 6. 2022.

   

  Akcijski modeli in znesek kupnine:

  image006

   

  Enostavno do vračila kupnine:

  1. Nakup akcijskega modela v času od 16. 4. – 30. 6. 2022.

  2. Registrirajte se v portal MyBosch. Če ste že registrirani, lahko ta korak preskočite.

  3. Registrirajte svoj novi pomivalni stroj. Za registracijo potrebujete podatke o aparatu, ki jih najdete na aparatu.

  4. Napišite oceno v portalu MyBosch. Po uspešni registraciji aparata izberite možnost "Napišite oceno" in sledite nadaljnjim korakom.

  5. Izpolnite obrazec za vračilo denarja. Po oddaji ocene izberite možnost »Sodeluj«. Na obrazcu izpolnite bančne podatke in priložite račun. Denar bo nakazan na vaš TRR najpozneje v 45 dneh od registracije in ocene aparata. *Velja samo za fizične osebe – potrošnike, ki so aparat kupili v Sloveniji.