Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Izberi kategorijo
Izberi filtre
Nazadnje ste si ogledali

   

  SLO-5YW-Promo2023-300x600-OPEN-FILE 

  1stavno 

  unnamed

   

   

  Samsung podaljšuje garancijo na 5 let

  Ljubljana, 31.1.2023

  Veliko se lahko zgodi v 5 letih! Zaradi tega Vam Samsung ponuja brezplačno podaljšanje garancije na 5 let. Promocija 5-letne garancije na določene hladilnike, pralne stroje in vgradne kuhinjske aparate velja od 1.2. do 31.12.2023. Promocija 5 let garancije velja tudi za določene modele sušilnih in pralno-sušilnih strojev Samsung, kupljenih v obdobju od 1. 2. do 31. 3. 2023.
   
               SLO-5YW-Promo2023-KV-H-OPEN-FILE 
            

  Dobro je vedeti, da vam bo nakup Samsung gospodinjskega aparata omogočil tudi pet let miru. Verjamemo v našo kakovost in vam zato dajemo 5-letno garancijo na določene modele Samsung hladilnikov, pralnih strojev in vgradnih kuhinjskih aparatov kupljenih v obdobju med 1. 2. in 31. 12. 2023.

  Samsung hladilnike odlikujejo številne novosti, ki  vam bodo olajšale življenje. Z revolucionarnim hladilnim sistemom Triple Cooling in neodvisnim nadzorom temperature se vonj različnih živil v hladilniku ne bo mešal. Tehnologija No Frost, ki omogoča več zračnih pretokov in hlajenje vsakega predela hladilnika posebej, bo poskrbela, da bo vaša hrana dlje ohranila svežino brez nabiranja ledu. Poleg tega Samsung hladilniki izžarevajo preprostost in eleganco, zaradi česar bo vaša kuhinja prostor za prijetno preživljanje časa in uživanje.

  Pri kuhanju boste spoznali novo obliko uživanja z indukcijsko ploščo s tehnologijo Virtual Flame! Edinstvena tehnologija Virtual Flame vam omogoča intuitiven vizualni nadzor, ki z barvo in osvetlitvijo virtualnega LED plamena prikaže natančno raven toplote vsake kuhalne površine. S sistemom Flex Zone Plus dobite prožnost, da lahko hkrati kuhate več jedi! In če med kuhanjem dobrot potrebujete še eno pečico, vas odreši tehnologija Dual Cook Flex! Pečica s prilagodljivimi vrati vam omogoča, da hkrati pripravljate dve jedi pri dveh temperaturah in imate možnost dostopa samo do zgornje polovice pečice, ne da bi prekinili peko v spodnjem delu.

   Z nakupom pralnega stroja Samsung QuickDrive boste lahko prepolovili čas pranja in podvojili čas zase! Poleg prihranka časa (do 50 %) se poraba energije zmanjša (do 20 %), ne da bi pri tem ogrozili učinkovitost pranja*. Pralni stroj QuickDrive ima tudi glavni boben in podlogo za Q-Drum, ki se vrtita neodvisno, s čimer se oblačila v stroju vrtijo bolj dinamično. Rezultat je hitro, učinkovito, a nežno pranje.

  V promocijo so vključeni tudi nekateri sesalniki Samsung, znani po svoji napredni tehnologiji, zmogljivem sesanju in zelo enostavni uporabi. Priporočamo vam vrhunske sesalnike Samsung Jet z elegantno, vitko obliko, ki vam prihranijo prostor in čas.

  Za celoten seznam izdelkov obiščite samsung5letgarancije.si najpozneje 30 dni od nakupa naprave. 

  Promocija 5 let garancije velja za določene hladilnike, pralne stroje in vgradne kuhinjske aparate, kupljene v obdobju med 1. 2. in 31. 12. 2023.