Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Električno zložljivo kolo EMG Trevi Bomber Fat - črno
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Preverite
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 1 leto

Električno zložljivo kolo EMG Trevi Bomber Fat - črno

A-19715
Opis

Robustno električno kolo EMG Trevi Bomber Fat je opremljeno z 20-palčnimi napihljivimi pnevmatikami in sprednjim vzmetenjem ter zagotavlja varnost, izjemen oprijem in udobno vožnjo brez tresljajev oz. vibracij. Zasnovano je za brezkompromisno vožnjo po različnih terenih in nudi odlične vozne lastnosti.

S privlačnim dizajnom in kakovostnim aluminijastim okvirjem bo pritegnil radovedne poglede mimoidočih. Z maksimalno nosilnostjo do 150 kg omogoča uporabo vsem starostnim generacijam. Električno kolo EMG Trevi Bomber Fat lahko hitro ter povsem enostavno zložite in ga zahvaljujoč praktični mobilnosti vzamete s seboj na počitnice.

250 W elektromotor in v okvir integrirana 36V 10Ah baterija vam prinašata zmogljivosti, s katerimi boste enostavno osvojili okoliške hribe in zahtevnejše poti. Električno kolo omogoča kolesarjenje brez pretiranega naprezanja, s katerim lahko prevozite razdaljo do 40 km z enim polnjenjem. V primeru, da se vam na poti izprazni vgrajena polnilna baterija, pa lahko z vožnjo nadaljujete kot z navadnim kolesom – s poganjanjem pedal.

Na velikem in preglednem LED zaslonu so na voljo informacije o stanju napolnjenosti baterije, hitrosti, prevoženi razdalji in izbiri težavnostnega načina. Uporabniku je na voljo SHIMANO menjalnik s 6-imi prestavami in 6 načinov vožnje z elektromotorjem ali brez (od 0 do 5). Električno kolo doseže maksimalno hitrost 25 km/h.

Redna cena:
1.199,00 €
Prihranek:
20,00 € (1,67%)
966,39 €
cena brez DDV
Vaša cena:
1.179,00 €
Količina:
Izberite dodatne storitve
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaEMG Trevi
OkvirAluminij
Platišča20'' napihljiva robustna kolesa
MenjalnikShimano 6-imi prestavami
ZavoreSprednja in zadnja kolutna zavora
Napajanje36V 10Ah baterija
Motor250 W
Dosegdo 40 km (ob uporabi električne podpore)
Maksimalna hitrost25 km/h (ob uporabi električne podpore)
Maksimalna obremenitev150 kg