Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Klimatska naprava LG Deluxe (DC09RH.NSJ / DC09RQ.UL2) + montaža
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: 2 - 5 dni
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 3 leta

Klimatska naprava LG Deluxe (DC09RH.NSJ / DC09RQ.UL2) + montaža

A-19774
Opis

Klimatska naprava LG Deluxe (DC09RH.NSJ / DC09RQ.UL2) odlikuje LG Dual Inverter Compressor, ki rešuje težave z neučinkovitostjo in hrupom, kar povzroči, da se klimatska naprava hitreje ohladi, deluje dlje in deluje tišje. Z 10-letno garancijo na kompresor bodo uporabniki dolgo uživali v prednostih klimatskih naprav LG. Pretvornik kompresorja stalno prilagaja hitrost kompresorja, da vzdržuje želeno raven temperature. Poleg tega dvosmerni inverterski kompresor prihrani več energije kot običajni kompresor.

Več kot 3 milijone ionov sterilizira ne samo zrak, ki prehaja skozi klimatsko napravo, temveč tudi škodljive snovi in vonjave, ki jo obkrožajo. Dokazano je, da ionizator v 60 minutah sterilizira več kot 99% bakterij. (Sterilizira E.coli v več kot 99,9% primerov v 30 minutah in Staphylococcus aureus v več kot 99,6% primerov v 60 minutah).

Do klimatske naprave LG Deluxe (DC09RH.NSJ / DC09RQ.UL2) lahko dostopate kadar koli in kjer koli z uporabo naprave Wi-Fi in ekskluzivne LG-jeve aplikacije ThinQ za nadzor domačih naprav.

Možnost pametne diagnoze uporabnikom omogoča enostavno preverjanje nastavitev klimatske naprave in spremljanje namestitve, diagnostike in odpravljanja težav neposredno iz pametnega telefona prek aplikacije ThinQ.

Tanek in sodoben dizajn klimatske naprave LG omogoča enostavno namestitev in priročno čiščenje s pomočjo drsnega filtra EZ. Poleg tega je velik skriti zaslon kot nalašč za priročno preverjanje porabe energije. S tipko LG Active Energy Control lahko prilagodite porabo energije v treh možnostih (80%, 60%, 40%). Z enim dotikom gumba lahko nadzorujete hlajenje in zmanjšate porabo energije.

LG-jeva klimatska naprava Deluxe deluje skoraj neslišno, zahvaljujoč LG-jevemu poševnemu ventilatorju in kompresorju DUAL Inverter, ki odpravljata nepotrebne zvoke in omogočata nemoteno delovanje.

Celovita funkcija samodejnega čiščenja preprečuje nastajanje bakterij in plesni na izmenjevalniku toplote in tako uporabniku zagotavlja prijetnejše in udobnejše okolje. Gold Fin zagotavlja površinsko odpornost proti koroziji in izboljšuje življenjsko dobo izmenjevalnika toplote.

6303 klimabaner

Redna cena:
1.315,78 €
Prihranek:
166,78 € (12,68%)
1.049,31 €
cena brez DDV
Vaša cena:
1.149,00 €
Količina:
Izberite dodatne storitve
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaLG
VrstaInverter
TipStenska
Energijski razredA++ (hlajenje), A++/A+++ (gretje)
Hladilna moč2.50 kW / SEER 7.9
Grelna moč2.80 kW / SCOP 4.6 / 5.4
Hlajenje/gretje do °C-15 do +48°C / -15 do +24°C
Hlajenje prostorado 40 m2
Letna poraba energije111 kWh (hlajenje), 852 kWh (gretje)
Raven hrupa19-42 dB (notranja enota), do 51 dB (zunanja enota)