Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Robotski sesalnik Viomi S9 - bel
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Na zalogi
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 1 leto

Robotski sesalnik Viomi S9 - bel

A-19886
Opis
Robotski sesalnik Viomi S9 se ponaša z najnovejšo tehnologijo, visoko ravnijo kakovosti in izjemno učinkovitostjo kar ga uvršča v sam vrh najboljših sesalnikov na tržišču. Da si najnovejši Viomi S9 resnično zasluži same superlative nam pričajo njegove sledeče lastnosti.
 
Samodejno praznjenje. Novi S9 ohranja klasično obliko Viomijevih robotskih sesalnikov, hkrati pa nudi kar nekaj izboljšav v primerjavi s svojimi predhodnimi modeli. Tako ob upoštevanju zadnjih modnih smernic na trgu robotskih sesalnikov, tudi Viomi S9 prihaja v popularni kombinaciji s priloženo samočistilno polnilno postajo. Najnovejši sistem sesalniku omogoča, da sam izprazni posodo za prah brez vašega posredovanja in tako prihrani vaš čas ter poskrbi, da se med praznjenjem delci prahu ne vrnejo ponovno v prostor.
 
Kako deluje? Ko sesalnik zazna, da ima polno svojo 250 ml posodo za prah, se samodejno postavi na polnilno postajo, le-ta pa zahvaljujoč inovativnemu 950W Damping 2.0 sesalnemu mehanizmu s kratko 381 mm cevjo hitro in brez težav vsesa vso umazanijo iz sesalnika v svojo 3 litrsko vrečko za prah. Pri prenosu smeti iz sesalnika v čistilno vrečko uporablja 3 slojni HEPA filtrirni sistem.
 
Polnila postaja je opremljena z LED indikatorjem – tako vas bo tudi opozorila v primeru, da je vrečka v postaji polna. Vrečko enkrat mesečno nato preprosto odstranite in zamenjate z novo, podobno kot pri klasičnih sesalcih – tako ne boste prišli v stik s prahom, saj je vrečka popolnoma zaprta. Poleg omenjenega se na polnilni postaji nahaja tudi LED indikator za prikaz preostale življenjske dobe baterije ter prikazovalnik statusa izpraznjevanja vašega robotskega sesalnika.
 
Redna cena:
549,89 €
Prihranek:
90,89 € (16,53%)
376,23 €
cena brez DDV
Vaša cena:
459,00 €
Količina:
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaViomi
VrstaRobotski
Moč sesanja2700 Pa
FilterHEPA filter
PosodaProstornina posode za prah: 250 ml, posoda za vodo: 250 ml, koš za prah: 3 L
NapajanjeBaterija: 5200 mAh, litijeva baterija
Dodatno24 senzorjev, brezžična povezava WiFi, elektronski tri-stopenjski nadzor za mokro brisanje, sesanje, mokro brisanje, samodejno praznjenje, premagovanje ovir do 2 cm
Mere35,6 × 25 × 19,3 cm (dimenzije postaje), 35 × 35 × 9,8 cm (dimenzije robota)
Teža4,8 kg (teža postaje), 3,8 kg (teža robota)
Priloženo1 x robotski sesalnik, 1 x sesalna postaja, 1 x posoda za prah, 1 x posoda za vodo, 2 x stranska krtača, 10 x krpa za enkratno uporabo, 1 x krpa, 3 x vreča za prah, 1 x uporabniški priročnik