Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Robotski sesalnik Viomi V3 MAX
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Preverite
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 1 leto

Robotski sesalnik Viomi V3 MAX

A-19889
Opis
Robotski sesalnik Viomi V3 MAX se ponaša s sistemom mokrega čiščenja s konstantnim tlakom rezervoarja za vodo, brez puščanja. Z električnim rezervoarjem za vodo s konstantnim tlakom ima Viomi V3 MAX natančen nadzor nad razprševanjem in porabo vode, pri čemer preprečuje puščanje vode poškodbe tal.
 
Real time reminder aplikacija vas obvešča o stanju rezervoarja za vodo. V primeru pomanjkanja vode v rezervoarju vas bo Viomi V3 MAX opozoril prek glasovnih sporočil in sporočil aplikcaije opozoril.
 
Kombinacija mehkih in trdih krp odpravlja tudi trdovratne madeže. Krpe so izdelane iz kompozitnega materiala in zasnovani pod poševnim kotom, ki lahko z močjo odstranijo tudi trdovratne madeže, ne da bi poškodoval tla.
 
Večdimenzionalne nastavitve izpolnjujejo različne potrebe po čiščenju. Preko aplikacije lahko nastavite prepovedane cone, kot so preproge itd. Robot običajno preide to mesto med čiščenjem in samodejno opravi ovinek - za vaše preproge ni treba skrbeti.
 
Zmogljiva 5200 mAh baterija očisti tudi večje stanovanje brez ponovnega polnjenja. Z nadgrajeno 5200mAh litijevo baterijo lahko uživate v čiščenju vseh kotičkov hiše brez polnjenja. Viomi V3 MAX lahko z lahkoto očisti celo hišo velikosti do 400 ㎡.
 
Redna cena:
399,90 €
Prihranek:
64,00 € (16,00%)
275,33 €
cena brez DDV
Vaša cena:
335,90 €
Količina:
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaViomi
VrstaRobotski
Moč sesanja5200 mAh
Raven hrupa60 dBA
FilterHEPA filter
Posoda600 ml rezervoar za vodo, 400 ml posoda za prah
NapajanjeBaterija: 5200 mAh
Dodatno3 v 1, detektor ovir, Map 2.0 sistem, glasovni nadzor Alexa, aplikacija Mi Home: Android in iOS, pametna navigacija s preslikavo
Mere355 x 355 x 105mm
Teža4.5 kg