Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Pokončni sesalnik Mamibot V8
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Na zalogi
Dostava: 3,99 €
Način plačila: predračun, po povzetju
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 1 leto

Pokončni sesalnik Mamibot V8

A-19918
Opis
Pokončni sesalnik Mamibot V8 je najnovejši baterijski sesalnik podjetja Mamibot. Brezžični sesalnik nove generacije s sabo prinaša veliko novih zmogljivosti in funkcij.
 
Po zunanjosti ga odlikuje moderen in stilski dizajnterergonomska oblika, ki zagotavlja popolno prileganje v vaše roke, v notranjosti pa se skriva prenovljenbrezkrtačnimotor, ki mu omogoča najmočnejšo sesalno moč do zdaj – kar 27.000 Pa! Vgrajena polnilna baterija s kapaciteto 2200 mAh je sedaj še zmogljivejša in bolj varčna ter mu omogoča neprekinjeno delovanje do 40 minut.
 
 
Sesalnik ima 2 načina delovanja (Standard / MAX), med katerima lahko poljubno prestavljate z le enim pritiskom na gumb, presenetilo pa vas bo tudi njegovo tiho delovanje, ki ne bo zmotilo prav nikogar.
 
Glavna podpora k odličnosti sesalnika V8 je odličen brezkrtačni motor z možnostjo delovanja do 100.000 vrtljajev na minuto, ki prinaša neverjetno sesalno moč do 27.000 Pa. Motor je zasnovan z mislijo na največjo energetsko učinkovitost in tiho ter nemoteče delovanje.
Za do 40 minut neprekinjenega delovanja in sesanje površin z velikostjo več kot 150 m²  z enim polnjenjem poskrbi vgrajenalitijevabaterija (2200 mAh), ki jo lahko napolnite vedno znova in znova. Sesalnik je zmožen učinkovito, preprosto ter z največjo natančnostjo posesati vse vrste smeti in odpadkov.
 
Sesalnik Cordlesser V8 ima v kompletu priložena 2 tipa krtač za čiščenje tal, ki se razlikujeta po namembnosti. Valjčna krtača je namenjena za čiščenje vseh tipov trdih tal (ploščice, parket, laminat...), medtem ko ščetinasta krtača služi za čiščenje mehkejših podlag in preprog. Obe krtači so enostavnozamenljivi v le nekaj sekundah, priročno pa je tudi to, da krtača pomaga pri premikanju sesalnika naprej.
 
Več podatkov
Redna cena:
199,90 €
Prihranek:
29,91 € (14,96%)
139,34 €
cena brez DDV
Vaša cena:
169,99 €
Količina:
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaMamibot
VrstaPokončni
Raven hrupado 80 dB
Posoda500 ml
NapajanjeČas delovanja: do 40 min, čas polnjenja: do 5 ur
Funkcije2 načina delovanja: Standard / MAX
DodatnoVgrajena prednja luč, brezkrtačni tip motorja, eleganten dizajn, vsestranski prilagodljiv kot, 3-stopenjska filtracija, zamenljive krtače, prednja luč
Mere1130 x 240 x 225 mm
Teža2,3 kg
PriloženoSesalnik Mamibot V8, valjčna in ščetinasta krtača, krtača za težje dostopna mesta, sesalna cev, polnilni adapter, navodila za uporabo