Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Pralni stroj AEG L8FBC69ASA
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Na zalogi
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Pralni stroj AEG L8FBC69ASA

A-19935
Opis
Pralni stroj AEG L8FBC69ASA ščti vlakna s tehnologijo ÖKOMix. Pri ÖKOMix se vsak kanček pralnega sredstva in mehčalca zmeša z vodo, se povsem raztopi in aktivira, in to še pred vstopom v boben. Je prva tehnologija za pralne stroje, ki povsem enakomerno porazdeli pralno sredstvo in mehčalec ― ter zagotovi, da prideta do vsakega vlakna, ga opereta in negujeta.
 
Natančna količina pomivalnega sredstva. Inteligentna tipala AutoDose izračunajo natančno količino pralnega sredstva in mehčalca, s čimer zaščitijo oblačila pred zgodnjim staranjem, ki ga povzroči predoziranje. Bombažna klasična oblačila so trikrat bolj odporna na trganje.
 
Perilo naslednje generacije. Z aplikacijo My AEG Care. Izkusite nego perila po meri, tako da povežete svoje aparate za perilo z aplikacijo My AEG Care. In uporabite strokovno znanje AEG od koder koli. Namestite prilagojene programe na daljavo, preberite priporočila za programe vaših oblačil in prejemajte obvestila, ko je vaše perilo pripravljeno. Nega perila po meri na dosegu prstnih konic.
 
Hitreje do temeljite nege s programom ÖKOPower. ÖKOPower je dnevni program pranja, ki vam nudi vse, kar potrebujete. Perilo operite v zgolj 59 minutah z odličnimi rezultati in manjšo porabo energije. Je popoln program za vsakodnevno uporabo brez kompromisov glede učinkovitosti ali trajnosti. Hitreje do temeljite nege.
 
Manj likanja. Osvežena oblačila. Ti pralni stroji AEG uporabljajo paro na hiter in preprost način za osvežitev pomečkanih oblačil, tako da so ta pripravljena za nošenje. Kratki in nežni programi s paro varno odstranijo neprijetne vonjave in zmanjšajo pomečkanost suhega perila. Lahko pa pranje končate z nežno paro, da je treba oblačila malo ali nič likati.
 
Redna cena:
1.249,00 €
Prihranek:
399,02 € (31,95%)
696,71 €
cena brez DDV
Vaša cena:
849,98 €
Količina:
Izberite dodatne storitve
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaAEG
Energijski razredA, poraba energije 49 kWh
PolnJenjeSpredaj
Število vrtljajev1400
Zmogljivost9 kg
ProgramiEco 40-60, bombaž, OKOPower, sintetika, občutljivo, Wool\Silk, Steam, Anti Allergy, 20min 3Kg, program za zunanja oblačila
DodatnoIndikator za predoziranje pralnega sredstva, 4 nastavljive nogice, varovalo za otroke, protipoplavna zaščita z Aqua Control senzorjem, permanenti magnet sistem motorja, aplikacija My AEG Care
Mere847 x 597 x 631 mm
BarvaBela