Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Sušilni stroj Gorenje DE83/GID
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Na zalogi
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Sušilni stroj Gorenje DE83/GID

A-19942
Opis

Sušilni stroj Gorenje DE83/GID odlikuje tih, a zelo učinkovit motor je zasnovan za dolgo življenjsko dobo vašega sušilnika; z energijo varčujete vsakič, ko sušite perilo. Sušilnik s toplotno črpalko se ponaša z visoko energijsko učinkovitostjo, zato omogočajo velike prihranke, poleg tega sušijo nežneje kot običajni sušilni sistemi. Temperatura v sušilniku s toplotno črpalko doseže približno 50 °C, kar omogoča sušenje skorajda vseh oblačil, a preprečuje prekomerno sušenje in krčenje.

Pametni senzor samodejno nadzira postopek sušenja glede na izbrani program, vrsto perila in želeno raven suhosti. Senzorji zaustavijo sušenje, ko oblačila dosežejo to raven, torej niso preveč posušena.

Nimate časa, da bi takoj vzeli perilo iz sušilnika? Sušilniki WaveActive občasno obrnejo perilo in to do 3 ure po končanem sušenju, da se perilo ne bi po nepotrebnem mečkalo.

Naša tehnologija zagotavlja sušenje vseh vrst tkanin na najboljši možni način z optimalno kombinacijo temperature, vrtenja in časa. Te nastavitve je mogoče dodatno prilagoditi različnim načinom sušenja, kar vam omogoča, da najdete pravo kombinacijo za svoje trenutne potrebe.

Tudi največji kosi perila so mehki, enakomerno posušeni in manj zmečkani, naravnost iz sušilnika, zahvaljujoč patentiranemu dvosmernemu sistemu pihanja zraka TwinAir.

Sušilni stroj Gorenje DE83/GID odlikuje preprost vmesnik z na sredino postavljenim izbirnim gumbom vam omogoča, da začnete sušiti v samo 3 preprostih korakih: vklopite sušilnik, izberite program in pritisnite start! Brez vsakih podmenijev za izbiro dodatnih funkcij in nastavitev, a vseeno imate možnost izbirati nastavitve na velikem vmesniku na dotik, zato ste lahko prepričani, da bodo vaša oblačila posušena tako, kot želite vi.

Več podatkov

Podatkovna kartica izdelka

Redna cena:
849,90 €
Prihranek:
250,00 € (29,42%)
491,72 €
cena brez DDV
Vaša cena:
599,90 €
Količina:
Izberite dodatne storitve
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaGorenje
VrstaToplotna črpalka
Energijski razredA+++, letna poraba 176 kWh
Zmogljivost sušenja8 kg
Funkcije16 programov: Mix suho, Baby, Mix suho za likanje, prezračevanje, posteljnina, časovni 30 min, bombaž suho za v omaro, bombaž standard, srajce, časovni 90 min, športna oblačila, časovni 60 min, bombaž suho za likanje, sintetika/mix za likanje, volna, spodnje perilo. Sistem proti mečkanju AntiCrease, dodatno sušenje, prednastavitev začetka delovanja StartDelay, polovična polnitev
DodatnoInverter PowerDrive motor, WaveActive boben, dvosmerno vpihovanje zraka TwinAir, LED prikazovalnik, možnost direktnega odtoka AutoDrain, senzor vlažnosti, prijazen zvočni signal SoftSound, indikator polne posode kondenzata, otroška zaščita
Mere60 × 85 × 62,5 cm
Teža51,7 kg
BarvaBela