Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Vinska vitrina Hoover HWC 154 DELW
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Na zalogi
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Vinska vitrina Hoover HWC 154 DELW

A-19946
Opis
Vinska vitrina Hoover HWC 154 DELW ima steklo z UV zaščito. Hooverjeve vinske vitrine so opremljene s posebnim temnim dimljenim steklom, ki zmanjšuje škodljive vplive UV žarkov. Steklo odbije večino škodljivega UV sevanja in prepreči slabšanje kakovosti vina.
 
Vinske vitrine H-WINE so zasnovane tako, da svoje vino hranite v najboljših možnih pogojih, saj zagotavljajo popolno temperaturo in vlažnost in tako ohranjajo okus in senzorične lastnosti vina. Zaradi elegantnega dizajna in prefinjene pozornosti do detajlov jih lahko postavite v vsak prostor, od kuhinje do dnevne sobe.
 
Police iz bambusa iz trajnostnih virov. Police v vinskih vitrinah H-WINE so narejene iz bambusa iz FSC certificiranih trajnostnih virov. Zato, da se prepreči kakršnekoli oblike kemične kontaminacije in spremembe senzoričnih lastnosti vaših vin police niso obdelane ali pobarvane.
 
Elegantna, praktična vinska vitrina. Hooverjeve vinske vitrine so opremljene s posebnim temnim dimljenim steklom, ki zmanjšuje škodljive vplive UV žarkov. Steklo odbije večino škodljivega UV sevanja in prepreči slabšanje kakovosti vina.
 
Elektronska upravljalna plošča. Osrednja elektronska upravljalna plošča vitrine H-WINE omogoča preprosto izbiro programov za optimalno hrambo vina in nastavitev dveh različnih temperatur. Eno temperaturo lahko nastavite za bela ali peneča vina, običajno med 7 in 12 °C, v spodnjem delu vitrine in drugačno temperaturo za rdeča vina, običajno med 14 in 18 °C, v zgornjem delu vitrine.
 
Redna cena:
549,90 €
Prihranek:
50,00 € (9,09%)
409,75 €
cena brez DDV
Vaša cena:
499,90 €
Količina:
Izberite dodatne storitve
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaHoover
VrstaProstostoječa
TipVinska vitrina
Energijski razredG, letna poraba 157 kWh
Prostorninaza 36 steklenic, 5+2 polic
DodatnoLED osvetlitev, hrup do 39 dBA, digitalno upravljanje, Wi-Fi povezljivost, 2 temperaturni coni, brez opozorilnega signala, lesene police
Mere845 x 490 x 550 mm
Teža30 kg
BarvaČrna