Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Pralni stroj AEG L6FLI48S
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Na zalogi
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Pralni stroj AEG L6FLI48S

A-19960
Opis
Pralni stroj AEG L6FLI48S ščiti vaša oblačila. Vsi stroji AEG imajo nežen boben ProTex, ki je posebno zasnovan tako, da skrbi za vaša oblačila. Nežni vodni curki med pranjem dvigajo in ščitijo vaša oblačila. Ker ima naš boben več luknjic kot bobni pri standardnih strojih, zmanjša raztezanje tkanine, zaradi česar se med centrifugo ohranita oblika in tekstura oblačil.
 
Skrb za oblačila. Prihranek vode in energije. Tehnologija ProSense samodejno stehta količino perila, da zagotovi program po meri. Tipala, ki natančno prilagodijo čas pranja, zagotavljajo najboljšo nego za vsako tkanino. Perilo je po pranju vsakokrat sveže kot novo, poleg tega pa prihranite vodo in energijo.
 
Zanesljiva izjemna zmogljivost. Inverterski motor tega pralnega stroja je najzanesljivejši in najtrpežnejši do zdaj. S tehnologijo inverterja brez ščetk zagotavlja manj tresljajev in manjšo obrabo ter omogoča najboljše delovanje z najnižjo stopnjo hrupa.
 
Izberite pravi čas za pranje. Zamik vklopa zagotavlja svobodno pranje po vaših željah, tako da omogoča samodejno nastavitev časa začetka pranja.
 
Priročno polnjenje in praznjenje stroja zaradi izredno velike odprtine vrat. Zaradi izredno velike odprtine vrat tega pralnega stroja je polnjenje in praznjenje stroja precej lažje, tudi ko perete velike kose perila, kot so blazine, rjuhe in prešite odeje.
 
Redna cena:
669,00 €
Prihranek:
100,00 € (14,95%)
466,39 €
cena brez DDV
Vaša cena:
569,00 €
Količina:
Izberite dodatne storitve
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaAEG
Energijski razredB, poraba energije 54 kWh
PolnJenjeSpredaj
Število vrtljajev1400
Zmogljivost8 kg
ProgramiEco 40-60, bombaž, sintetika, občutljivo, Wool\Silk, 20min 3Kg, Cotton 20, lahko likanje, Anti Allergy Vapour, ožemanje/črpanje
DodatnoDigitalni LCD prikazovalnik, zamik vklopa, varovalo za otroke, permanenti magnet sistem motorja, protipoplavna zaščita z Aqua Control senzorjem, sistem za uravnoteženje bobna, indikator za predoziranje pralnega sredstva, tehnologija Fuzzy Logic, prilagajanje programa količini perila
Mere850 x 600 x 575 mm
BarvaBela