Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Vgradni pomivalni stroj Candy CDIMN 4S613PS/E
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Na zalogi
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Vgradni pomivalni stroj Candy CDIMN 4S613PS/E

A-19989
Opis
Vgradni pomivalni stroj Candy CDIMN 4S613PS/E se ponaša s popolno higieno. Izberite higienični program Candy Brava 75 °C, ki v 140 minutah higienično pomije posodo, ponve in steklenice za dojenčke, ter zagotovite zaščito za vso družino.

Odkrijte pametni pomivalni stroj Candy Brava, ki vam pomaga prihraniti čas z najhitrejšim ciklom pranja in sušenja na trgu: samo 39 minut! Brava je na vsak način najboljša rešitev.

Udobje na dosegu prstov. Ta pomivalni stroj, opremljen s tehnologijo WiFi + Bluetooth, lahko na daljavo upravljate in nadzorujete s svojim pametnim telefonom. Dostopate lahko do funkcij nadzora porabe energije in vseh statistik delovanja in tako kar najbolje izkoristite prednosti stroja. Prek aplikacije lahko nastavite do 20 dodatnih programov.

Manj bakterij. Antibakterijski filter omogoča čisto vodo za vse faze pranja in za 98,3 % do 99,9 %** zmanjša prisotnost bakterij do 24 ur po pranju.

Hitrejše sušenje. Smart door je rešitev, s pomočjo katere se ob koncu programa vrata pomivalnega stroja samodejno odprejo za nekaj centimetrov, tako se lahko posoda hitreje posuši.

Velika zmogljivost. Edinstvena zasnova notranjosti, ki kot prva na trgu omogoča pomivanje do 16 pogrinjkov v dveh ali treh košarah. V stroj lahko naložite in z enim programom pomijete do 201 kos posode.

Več podatkov

Redna cena:
519,90 €
Prihranek:
0,90 € (0,17%)
425,41 €
cena brez DDV
Vaša cena:
519,00 €
Količina:
Izberite dodatne storitve
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaCandy
TipVgradni
Energijski razredC, poraba energije 76 kWh na 100 ciklov
Funkcije12 programov, avtomatski programi, polovično polnjenje, zvočni signal, indikator za premalo soli, zamik vklopa 1-23 h, intenzivno pomivanje (Perfect Rapid Zone), popolna vodna zaščita, Antibacterial Filter (ABT)
DodatnoSamočistilni filter, za 16 pogrinjkov, Maxi plate, blokada spodnje košare, dvojni tečaj, Wi-Fi + Bluetooth povezljivost, Smooth Touch indikator, samodejno odpiranje vrat, tretji predal, popolna vodna zaščita
Širina60 cm
Mere598 x 820 x 550 mm
Teža39,4
BarvaSiva