Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Robotski sesalnik Ecovacs Deebot N8 Pro
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Na zalogi
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Robotski sesalnik Ecovacs Deebot N8 Pro

A-20071
Opis

Dolgo preden je koncept pametnega doma Smart Home postal moderen, je Ecovacs Robotics že bil na čelu inovacij v pametni robotiki doma. Ecovacs je z več kot 20 let izkušenj na področju pametne robotike doma podjetje spremenil iz vizionarskega zagonskega "Startup" podjetja v globalno korporacijo s poslanstvom izdelave robotov svetovnega razreda za čiščenje doma in industrijsko čiščenje, čiščenje zraka, varnost in nadzor in celo pomoč pri prodaji trgovcev. Roboti Ecovacs so zasnovani tako, da spremenijo način življenja in dela ter so sedaj na voljo v več kot 60 državah po svetu.

Zanesljivo čiščenje, kjerkoli, kadarkoli. Ecovacs DEEBOT N8 PRO je napreden robotski sesalnik z vrhunsko tehnologijo TrueDetect 3D, ki takoj zazna in se izogne oviram, kar robotu omogoča izboljšano globinsko čiščenje brez trkov.

sistemom pomivanja OZMO lahko Ecovacs Deebot N8 Pro istočasno sesa in pomiva. S pomočjo te inovativne tehnologije omogoča štiri stopnje vlaženja glede na vaše potrebe in različne tipe tal (laminat, lesena tla ali ploščice nastavite kar preko aplikacije.

Robotski sesalnik Ecovacs Deebot N8 Pro lahko krmilimo s pomočko aplikacije, ki jo lahko uporabljate za priročen nadzor vašega robota iz katere koli lokacije, za načrtovanje urnika čiščenja ter za preverjanje trenutnega statusa čiščenja. V sistemu sta lahko istočasno shranjena dva tlorisa, ki ju lahko individualno tudi prilagodite – s funkcijami kot je npr. Virtual Boundary, ki omeji območje delovanja robotskega vakuumskega čistilnika – ali določite področja, na katerih naj robot opravi poseben postopek čiščenja.

Ecovacs, pionir na področju tehnologije, je na tržišče lansiral tehnologijo izrisa tlorisa in navigacije s pomočjo laserja, ki jo danes poznamo pod imenom TrueMapping. Prvič je bila uporabljena ravno na področju robotskih naprav za uporabo v gospodinjstvu. Ecovacs Deebot N8 Pro s pomočjo te tehnologije v le nekaj sekundah izriše tloris svoje okolice in se nato varno pomika po vašem domu. Ta zanesljivi navigacijski koncept omogoča učinkovito in temeljito čiščenje vaših talnih površin.

Več informacij

Redna cena:
608,78 €
Prihranek:
199,78 € (32,82%)
335,25 €
cena brez DDV
Vaša cena:
409,00 €
Količina:
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaEcovacs
VrstaRobotski sesalnik
BaterijaLi-ion 3200 mAh, čas polnjenja cca 4 ure, čas delovanja do 110 minut
Raven hrupa67 dBa
Posoda420 ml
FunkcijeSmart Navi 3.0 + TrueMapping navigacija, načini čiščenja: samodejno, obseg, po meri, mokro čiščenje OZMO, 4 stopnje moči sesanja
DodatnoUpravljanje s pametnim telefonom, večnadstropno mapiranje prostora (2 nad.), zaznavanje preprog, IR senzor, odbijač, visoko zmogljivi filter, dvojne stranske krtače
Mere353 x 353 x 93 mm
Teža3,6 kg
BarvaBela