Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Pokončni sesalnik Rowenta RY7731WH Clean & Steam Revolution
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Na zalogi
Dostava: 3,99 €
Način plačila: predračun, po povzetju
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Pokončni sesalnik Rowenta RY7731WH Clean & Steam Revolution

A-20121
Opis

Pokončni sesalnik Rowenta RY7731WH Clean & Steam Revolution ponuja inovativno rešitev za čiščenje površin brez umazanije in prihranek časa. Zahvaljujoč ekskluzivni sesalni glavi, tla najprej posesa, nato čisti s paro, vse v eni potezi. Rezultat je izreden, dezinfiziran način čiščenja, ki je popolnoma prilagojen različnim vrstam gladkih površin. Rezervoar za vodo je snemljiv  za bolj udobno čiščenje dan za dnem. Ima prostornino  posode za prah 0,3 l in prostornino posode za vodo 0,47 l.

Inovativni pokončni sesalec Rowenta RY7731WH sesa in čisti s paro trdna tla z eno potezo, z uničenjem 99 % bakterij in tako ohranja zdravo in prijazno okolje. Ekskluzivna glava za sesanje Dual Clean & Steam je tako oblikovana, da omogoča enostavno gibanje brez napora in tako v najkrajšem času očisti tla. Uporabite  pripomoček "Ultra Glider", ki se enostavno pritrdi na glavo, kar omogoča preprosto drsenje po preprogah. S tem dodatkom vaše preproge osvežite z močno paro v eni potezi.

Prednosti sesalnika  Rowenta RY7731WH Clean & Steam Revolution:

  • Napredna Ciklonski Tehnologija omogoča popolne rezultate na vseh vrstah tal. S svojimi posebnimi nastavki za tepihe, Clen & Steam sesa in osvežuje tepihe na enostaven način.
  • Clean & Steam: popolna učinkovitost brezmejnega čiščenja v eni potezi.
  • Popolna para  za vse vrste tal (laminati, vinil, parket, ploščice, tepih ...), uporabniki lahko spremenijo pretok pare v izbrano nastavitev.
  • Difuzor eteričnega olja.
  • Več podatkov
Redna cena:
299,90 €
Prihranek:
129,91 € (43,32%)
139,34 €
cena brez DDV
Vaša cena:
169,99 €
Količina:
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaRowenta
VrstaPokončni
Moč sesanja1500 W
Posoda0,47 l rezervoar za vodo, 0,3 l posoda za prah
Raven hrupado 83 dB(A)
FilterFoam filter, filter za vodni kamen
DodatnoDUAL CLEAN & STEAM sesalna krtača spremlja sesanje naprej - nazaj, ciklonska tehnololgija, 3 kasete proti vodnemu kamnu, dodatek, dolžina napajalnega kabla 7.5 m
Mere25,9 x 31,2 x 119 cm
Teža4,9 kg
PriloženoPriložene 4 mikro-krpice, zaščita za sesalno glavo, podstavek za shranjevanje, 20 tablet za difuzor eteričnega olja