Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Konvekcijski radiator Mill PA600WIFI3
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Na zalogi
Dostava: 3,99 €
Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 5 let

Konvekcijski radiator Mill PA600WIFI3

A-20162
Opis
Konvekcijski radiator Mill PA600WIFI3 se ponaša z vgrajenim wifi-jem, ki omogoča, da nadzirate radiator iz kjerkoli. Nastavite lahko tedenski program, posamezne temperature za 3 različne načine in samodejno izklopi radiator, ko zazna odprto okno. Opremite se z modernim stenskim radiatorjem, ki je viden, vendar neviden.
 
Ogrevanje s stilom. Povezani. V sodelovanju z Eker Designom so preoblikovali precej dolgočasen izdelek panelnih grelcev. Rezultat je preprosto osupljiv. Grelec je viden, vendar je neviden. Zaobljeni robovi skupaj z rahlo zakrivljenimi sprednjim delom deluje resnično lepo. Izjemna zasnova Mill Steel je hitro postala priljubljen ogrevalni izdelek za številne oblikovalce notranjosti, arhitekte itd. saj je s svojiim izgledom popolnoma nekaj novega.

Ker želijo, da bi si ljudje resnično privoščili življenje, zdaj ponujajo v celoti integrirane grelnike z vgrajenim WiFi, preko katerega je mogoče grelnike nadzorovati s pritiskom na gumb preko Millheat App. Z aplikacijo lahko nadzirate različne lokacije (dom, ...) in nastavljate stopnjo ogrevanja. Aplikacija je brezplačna in ni skritih stroškov. Poiščite »Millheat« v storitvi Google Play in Appstore.
 
Aplikacija Millheat vam omogoča svobodno nadziranje vaših grelnikov iz kjerkoli na svetu s pritiskom na gumb. Aplikaciji preprosto povejte svoj običajen urnik in samodejno bo nastavila temperaturo za vas, tako da bo vaše življenje preprosto in udobno.

Aplikacija je narejena tako, da bo zaznala vsak grelnik, ki je nameščen, priključen na hišo in določeno sobo. Prostor je lahko sestavljen iz enega ali več grelnikov.
 
Vgrajen WiFi. Grelniki (AV in NE serije) imajo vgrajen WiFi modul. To pomeni, da ni potrebe po ročnem spreminjanju termostata. Grelniki se bodo neposredno povezali z omrežjem WiFi. Prepričajte se, da ima vaš usmerjevalnik WiFi dovolj zmogljivosti števila aktivnih naprav, povezanih z vašim domačim omrežjem.
 
Redna cena:
134,20 €
Prihranek:
4,21 € (3,14%)
106,55 €
cena brez DDV
Vaša cena:
129,99 €
Količina:
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaMill
VrstaElektrični radiator
Moč600 W
DodatnoFunkcija kalibriranja temperature, aluminijasti grelni element, enostavno delovanje, super natančen termostat - digitalno registriran, možnost nastavitve temperature, tiho delovanje, površina delovanja do 15 m2, napredni nadzor termostata - Millheat App + WiFi
Mere65,0 x 7,8 x 40,0 cm
Teža5,5 kg
BarvaBela