Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Blender Blaupunkt TBG601
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Na zalogi
Dostava: 3,99 €
Način plačila: predračun, po povzetju
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 1 leto

Blender Blaupunkt TBG601

A-20178
Opis
Namizni mešalnik TBG601 podjetja Blaupunkt predstavlja učinkovit pripomoček za pripravo sadnih napitkov, alkoholnih pijač, kremnih juh, sladoleda ali hrane za dojenčka. Naprava je primerna tudi za drobljenje ledu, kar omogoča pripravo nepogrešljivih osvežilnih napitkov v poletnih dneh. 
 
Namizni mešalnik je opremljen z naprednim sistemom za nadzor delovanja ter priročnim steklenim vrčem kapacitete 1,75 L v katerem lahko pripravite kremno juho za do 3 osebe. Vzdržljiv material vrča omogoča brezskrbno uporabo naprave za drobljenje ledu. Posebna odprtina na vrhu pokrova nudi preprosto dodajanje in doziranje sestavin. Komplet ima priloženo tlačilko za lažje mešanje večjih količin ali trših sestavin.
 
Model se ponaša z zmogljivim motorjem, v katerem so bili uporabljeni visokokakovostni ležaji z odličnimi lastnostmi porazdelitve toplote in preprečevanja pregrevanja. Naprava doseže  največjo moč 1500 W. Slednja lastnost je posebej koristna pri načrtovanju priprave arašidovega masla, pesta ali humusa. Ta parameter omogoča tudi daljše delovanje aparata brez pogostih odmorov.

Hitrost vrtenja posebej zasnovanih štirih širokih rezil, prevlečenih s titanom, je do 30.000 vrtljajev / min. Zagotavlja, da bodo zmesi gladke in temeljito pomešane. Blender Blaupunkt TBG601 je opremljen tudi z elektronskim regulatorjem hitrosti vrtenja z brezstopenjskim prilagajanjem hitrosti in "Turbo" impulznim načinom delovanja, tako da lahko delovanje mešalnika prilagodite trenutnim potrebam.
 
Nastavitev petih rotacijskih hitrosti (1 - najnižja, 5 - najvišja) in impulzni način omogočata prilagajanje delovanja mešalnika posameznim jedem. Posebna prednost naprave je tudi tiho delovanje (< 65 dB)
Redna cena:
75,90 €
Prihranek:
10,91 € (14,37%)
53,27 €
cena brez DDV
Vaša cena:
64,99 €
Količina:
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaBlaupunkt
VrstaBlender
Moč1800 W
Posoda1,75 l
Funkcije5 nastavitev hitrosti
DodatnoPosebej zasnovano štirikrako rezilo, Priložena tlačilka za lažjo uporabo, enostavno čiščenje
Mere21,5 x 18,6 x 43,8 cm
Teža3,82 kg
Barvasrebrna/črna