Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Pokončni sesalnik Bosch BCH86SIL1 Athlet ProSilence
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Preverite
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Pokončni sesalnik Bosch BCH86SIL1 Athlet ProSilence

A-20222
Opis

Hrup sesanja je lahko moteč. Pokončni sesalnik Bosch BCH86SIL1 odlikuje sistem ProSilence s katerim boste med sesanjem lahko uživali v tišini. Inovativni sistem SoundReducer v kombinaciji z dodatnimi izolacijskimi plastmi v aparatu zagotavlja minimalno stopnjo hrupa in hkrati najvišjo stopnjo učinkovitosti.

Vedno zahtevate najboljše rezultate? SmartSensor Control nenehno spremlja sesalnik, da bi zagotovil optimalno učinkovitost delovanja. LED zaslon prikazuje, kdaj je treba očistiti filter, saj se v primeru umazanega filtra učinkovitost delovanja zmanjša. Za izjemno učinkovitost delovanja pri vsaki uporabi.

Pranje filtra predstavlja dodaten napor. Po zaslugi sistema RotationClean lahko filter očistite hitro in higiensko. Enostavno odstranite posodo za prah in zasukajte rdeče kolo. Ves prah in umazanija se sprostita z minimalnim stikom. Filter se očisti brez pranja. Hitro in enostavno čiščenje filtra.

Inovativna krtača AllFloor HighPower – ki ima svoj lasten vgrajeni motor – skupaj z zmogljivim motorjem dosega temeljite rezultate čiščenja na vseh tipih tal, vključno s parketom, preprogami in ploščicami. Velik premer krtače in visoka hitrost, ki na preprogi znaša 5000 vrtljajev na minuto, omogoča, da umazanijo in prah sesate posebej temeljito. Krtačo lahko snamete z enim samim gibom, hkrati pa po zaslugi svojega dizajna omogoča izjemno enostavno čiščenje.

Brezžični sesalnik Bosch BCH86SIL1 se lahko po zaslugi ozkega dizajna kompaktno shrani v katero koli nišo ali kot. Postavite ga lahko v prostostoječi položaj, kar pride resnično prav, ko želite narediti premor ali napolniti baterije aparata.

Več podatkov

Redna cena:
374,90 €
Prihranek:
75,90 € (20,25%)
245,08 €
cena brez DDV
Vaša cena:
299,00 €
Količina:
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaBosch
VrstaPokončni
Moč sesanja25.2 V
FilterHigienski filter za čist in filtriran izhodni zrak. Inteligentni LED zaslon vam sporoči, če je potrebno čiščenje filtra
PosodaPosoda za prah - uporabna prostornina XL
NapajanjeBosch Lithium-Ion Technology: trpežne in zmogljive baterije za polnjenje, izjemno dolga življenjska doba in kratek čas polnjenja. Polnjenje: 3 ure (baterija 80% polna), 6 ur (baterija 100% polna). Delovanje do 60 minut
DodatnoLongLife motor, AllFloor HighPower Brush, Edinstvena SensorBagless tehnologija, 3 stopnje delovanja, sistem ProSilence, EasyClean System, Soft Touch ročaj
Mere1160 x 285 x 185 mm
Teža3 kg
BarvaBela