Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Robotski sesalnik Ecovacs Deebot U2 Pro
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Preverite
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Robotski sesalnik Ecovacs Deebot U2 Pro

A-20258
Opis

Dolgo preden je koncept pametnega doma Smart Home postal moderen, je Ecovacs Robotics že bil na čelu inovacij v pametni hišni robotiki. Ecovacs je z več kot 20 let izkušenj na področju pametne hišne robotike, podjetje spremenil iz vizionarskega zagonskega "Startup" podjetja v globalno korporacijo s poslanstvom izdelave robotov svetovnega razreda za čiščenje doma in industrijsko čiščenje, čiščenje zraka, varnost in nadzor in celo pomoč pri prodaji trgovcev. Roboti Ecovacs so zasnovani tako, da spremenijo način življenja in dela ter so sedaj na voljo v več kot 60 državah po svetu.

Ste lastnik hišnega ljubljenčka? Ste naveličani nenehnega čiščenja? Ecovacs DEEBOT U2 PRO je tu, da olajša življenje. Robot je na voljo z načinom Max+, ki zagotavlja dodatno moč sesanja, ter z inovativnim kompletom za hišne ljubljenčke s krtačo in izjemno veliko posodo za prah.

Edinstvena tehnologija čiščenja OZMO ECOVACS je zdaj na voljo v vseh ECOVACS-ovih modelih - od vstopnega do premijskega modela. Preklopite na vakuumsko in mokro kombinacijo za vsestransko mokro čiščenje vašega doma. Nadzor preko aplikacije in združljivost s pametnim domom zagotavljata čiščenje brez napora, tudi ko niste doma.

Popolnoma uravnotežena konfiguracija DEEBOT U2 PRO s prostornino zbiralnika prahu 400 ml in 300 ml rezervoarja za vodo lahko očisti do 200 kvadratnih metrov celotnega doma hkrati.

OZMO sistem je zelo preprost za uporabo. Enostavno pričvstite ali odstranite ploščo s krpo za čiščenje in tako preprosto preklapljate med funkcijama sesanja in brisanja. Elektronsko krmiljena vodna črpalka dosledno črpa vodo iz velikega rezervoarja za začetek brisanja.

Več informacij

Redna cena:
269,00 €
Prihranek:
31,01 € (11,53%)
195,07 €
cena brez DDV
Vaša cena:
237,99 €
Količina:
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaEcovacs
VrstaRobotski sesalnik
BaterijaLi-Ion 3200 mAh, čas polnjenja 4.5h, čas delovanja do 150 min
Raven hrupa66 dBa
PosodaProstornina posode za prah: 400 ml, prostornina posode za vodo 300 ml
FunkcijeSmart Move navigacija (naključna izbira, trda tla), funkcije čiščenja (Auto,Spot,Edge)
DodatnoMax višina praga 1,8 cm
PriloženoPolnilna postaja, 4 stranske krtače, paket za hišne ljubljenčke (800 ml posoda za prah, krtača, filter), pralna čistilna krpa, plata za mokro čiščenje, 5 krp za enkratno uporabo, 2 HEPA filtra, navodila za uporabo, orodje za čiščenje
Mere337 x 339 x 79 mm
Teža2,75 kg