Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Ultrazvočni inhalator Beurer IH 55
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Na zalogi
Dostava: 3,99 €
Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 3 leta

Ultrazvočni inhalator Beurer IH 55

A-20306
Opis

Beurer je nemško podjetje, ki deluje od leta 1919 in je specializirano za področje zdravja in dobrega počutja. Z nenehnim prilagajanjem novim trendom in upoštevanjem potreb strank, zagotavljajo celotno paleto, od začetnih modelov do vrhunskih izdelkov. Pri tem sodelujejo z vrhunskimi inštituti, partnerji in svetovalci!

Ultrazvočni inhalator Beurer IH 55 je namenjen razprševanju tekočin in tekočih zdravil (aerosolov) ter zdravljenju zgornjih in spodnjih dihalnih poti. Z razprševanjem in inhaliranjem zdravil, ki vam jih je predpisal oz. priporočil zdravnik, lahko preprečite bolezni dihalnih poti, ublažite simptome in pospešite zdravljenje. Inhalacija je že dolgo priznana metoda za zdravljenje akutnih in kroničnih bolezni respiratornega trakta.

Zdravljenje z inhalacijo deluje direktno na mestu bolezni, pri tem pa ni potrebno jemati zdravil, ki delujejo preko gastro-intestinalnega trakta. Stranski učinki zdravil so zmanjšani, obenem pa je za isti učinek količina zdravila lahko manjša. Najenostavnejši vnos zdravilne substance v dihalne poti je skozi dihanje. Človek vdihne in izdihne več kot 20.000 krat na dan. Z vsakim vdihom vdihnemo približno pol litra zraka. Odvisno od velikosti delcev, delci vdrejeo več ali manj globoko v naš respiratorni sistem.

Ultrazvočni princip delovanja inhalatorja: Ultrazvok povzroči, da voda oscilira pri visoki frekvenci. Med tem procesom prične oscilirati tudi inhalacijsko sredstvo v posodici nad vodo. Delci inhalacijskega sredstva in voda se pomešajo z zrakom v izhodni cevi, ventilator pa zagotovi, da se inhalacijsko sredstvo, pomešano z vodo in zrakom, prenese v pacienta preko maske ali ustnika.

Redna cena:
118,80 €
Prihranek:
11,88 € (10,00%)
97,64 €
cena brez DDV
Vaša cena:
106,92 €
Količina:
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaBeurer
FunkcijeUltrazvočni princip delovanja, deluje pod kotom +-45 stopinj
Moč10 W
PolnJenjeUporaba na baterije (4x 1,5 V AA) ali adapter
Dodatnokontrolna lučka, količina razpršenih delcev: > 0,25 ml/min, povprečna velikost delcev: 5,17 mikrolitrov
PriloženoPriročna zaščitna torbica, obrazna nastavka - za odrasle in otroke
Dimenzije14,6 x 5,1 x 8,5 cm
Barvabela