Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Prenosni zvočni sistem Sony V13
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Na zalogi
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Prenosni zvočni sistem Sony V13

A-20544
Opis
Prenosni zvočni sistem Sony V13 se ponaša s JET BASS BOOSTER za ritem glasbe na večji razdalji. Zračni tok nizkotonskih zvokov se kanalizira skozi cevasto zasnovo bas refleksa, zato jih jasno slišite in fizično občutite, ne glede na to, kje ste v množici in kako daleč ste. 
 
Dva navzgor usmerjena in visokozmogljiva lijakasta visokotonca na vrhu sprednjega dela enote razširita zvočno kuliso in zvišata zvočni tlak, zato vaša glasba seže dlje, se razprši širše ter ravno toliko višje v prostoru, da doseže vsak kotiček prizorišča. 
 
Dvignite energijo z lučkami na zvočniku. Luč v zvočniku v prostor pošilja valove večbarvne razsvetljave, tako da lahko uživate v pristnem vzdušju nočnega kluba ali festivala na prostem.
 
Pokažite svoj pevski talent. Zapojte ob svojih najljubših skladbah. MHC-V13 je z vhodom za mikrofon vaš spremljevalec na zabavah s karaokami. Na vhod za mikrofon lahko priključite tudi kitaro in uporabljate sistem kot ojačevalnik za kitaro. Uživajte v treh načinih – "Clean" za čist zvok, "Overdrive" za rokerski zvok kitare in "Nizki toni" za bas kitaro. 
 
Aplikacija Fiestable je zabavna, intuitivna in enostavna ter ponuja popoln nadzor nad sistemom MHC-V13. Če želite uporabljati aplikacijo Fiestable, morate najprej prenesti aplikacijo Sony | Music Center. Glasbo, osvetlitev in še več lahko nato preprosto upravljate z dotikom telefona ali glasom.
 
Redna cena:
319,98 €
Prihranek:
20,98 € (6,56%)
245,08 €
cena brez DDV
Vaša cena:
299,00 €
Količina:
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaSony
VrstaZvočnik
TipPrenosni zvočni sistem
PredvajanjeCD, CD-R, CD-RW, USB, MP3
Zvok2 x 5 cm (visokoučinkovit lijak), nizkotonec 20 cm x 1
DodatnoLučka na zvočniku (večbarvno za WF), izklopni časovnik, snemanje prek povezave USB, Karaoke: utišanje vokalov, upravljanje s tipko, točkovanje, glasnost mikrofona, vodilni vokal, odmev, orodje za spremembo glasu
Priključki1x nalogni avdio vhod, 1x vhod USB, 1x vhod za mikrofon (6φ/kitara na voljo)
PriloženoDaljinski upravljalnik, antena FM
Mere33,3 x 60 x 29,9 cm (glavne enote)
Teža8,1 kg (glavne enote)