Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Pralni stroj Electrolux EW6FN448W
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Na zalogi
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Pralni stroj Electrolux EW6FN448W

A-20744
Opis
Pralni stroj Electrolux EW6FN448W se ponaša s sistemom SensiCare, ki prilagodi cikel tako, da prepreči prepranost oblačil. Vaša oblačila tako ohranijo svoj izgled dlje časa. 
 
Možnost SoftPlus predhodno namoči in razporedi oblačila enakomernejše. Tako se zagotovi, da je vsako vlakno doseženo in da je vsak kos oblačila na občutek bolj nežen ter dlje časa diši po svežem.
 
Electroluxov Eco TimeManager vam omogoča, da prilagodite dolžino pranja, glede na čas, ki ga imate na voljo. Tako boste prihranili čas in energijo, brez kompromisov pri čistoči vaših oblačil.
 
Perite perilo, ko vam ustreza. Nastavite začetek programa, da bo ustrezal vašemu urniku, s funkcijo zamika vklopa v pralnem stroju. Perilo bo pripravljeno, da ga vzamete iz stroja, ko boste pripravljeni vi, zaradi česar bo čim bolj sveže in dišeče. Je najpripravnejši način pranja.
 
Dodajte paro za resnično čistočo. Anti-alergijski izparilnik kombinirana vodno paro z visoko zmogljivimi programi pranja za boljše odstranjevanje bakterij iz oblačil.
 
 
Redna cena:
723,34 €
Prihranek:
184,34 € (25,48%)
441,80 €
cena brez DDV
Vaša cena:
539,00 €
Količina:
Izberite dodatne storitve
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaElectrolux
Energijski razredD, poraba energije 73 kWh
PolnJenjeSpredaj
Število vrtljajev1200
Zmogljivost8 kg
ProgramiVklop/izklop, Eco 40-60, bombaž, sintetika, občutljivo, Rapid 14min, izpiranje, ožemanje/črpanje, Anti Allergy Vapour, Duvet, svila, volna, športna oblačila, program za zunanja oblačila, Jeans
DodatnoSistem za uravnoteženje bobna, certifikat Woolmark, varovalo za otroke, protipoplavna zaščita, tehnologija Fuzzy Logic, indikator za predoziranje pralnega sredstva, invertni motor zagotavlja veliko učinkovitost in zelo tiho delovanje
Mere847 x 596 x 547 mm
BarvaBela