Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Nazadnje ste si ogledali

   

  1stavno 

  4e68dff7ba7197404b4de9acea8e4fea

   

  B-2022-09-banner-788x339-Bosch-5-let-garancije-PLC-SLO

  Električni skiro MS Energy e10 - bel
  Klikni za večjo fotografijo
  Dobava: Na zalogi
  Dostava: Brezplačna
  Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
  Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
  Garancija: 1 leto

  Električni skiro MS Energy e10 - bel

  A-20756
  Opis
  Električni skiro MS Energy e10 je nova serija visokokakovostnih izdelkov e-mobilnosti. Idealen je za tiste, ki ga boste uporabljali pri vsakodnevni vožnji.

  Prav tako ima električni skiro regenerativni sistem polnjenja, vse pa se še ne konča tukaj. Skiro vam nudi tudi dodatne vrhunske lastnosti in specifikacije. Ne verjamete? Prepričajte se sami! 

  Regenerativni sistem polnjenja - z vsakim zaviranjem vgrajen regenerativni sistem polni baterijo in omogoča še več prevoženih kilometrov z vašim m10, samo z enim polnjenjem baterije!

  Brezplačna aplikacija za pametne naprave. MS Energy e10 uporablja brezplačno aplikacijo MS Energy, ki se z vašo pametno napravo poveže preko Bluetooth povezave. Aplikacija omogoča vklop in izklop luči, ogled trenutne hitrosti, spreminjanje hitrostnega načina in zaklepanje skiroja.

  Poleg naštetih funkcij vam aplikacija nudi tudi dodatne koristne funkcije, kot so vključevanje in izključevanje LED osvetlitev ter spremembo hitrosti vožnje, nudi pa vam tudi enostaven vpogled v stanje baterije in temperaturo tokovnega regulatorja. 

  10" napihljive pnevmatike. Velike 10“ (25,4 cm) pnevmatike v kombinaciji s sprednjo e-zavoro in zadnjo kolutno zavoro vam vedno nudijo popoln nadzor in varno ustavljanje.
  Redna cena:
  549,90 €
  Prihranek:
  50,00 € (9,09%)
  409,75 €
  cena brez DDV
  Vaša cena:
  499,90 €
  Količina:
  Izberite dodatne storitve
  Kompleti
  Tehnični podatki
  ZnamkaMS Energy
  VrstaElektrični skiro
  MočNazivna moč 450 W, največja moč 800W
  Napajanje48V 12,5Ah, čas polnjenja: do 7 ur
  Maksimalna hitrostNajvišja hitrost 25km/h
  Dometdo 40 km
  Nosilnostdo 120 kg
  Kolesa10“ (25,4 cm) napihljive
  PovezavaBluetooth
  DodatnoLCD zaslon, LED osvetlitev, protizdrsna podlaga za noge, zložljiva nogica za parkiranje, brezplačna aplikacija za Android in iOS pametne naprave (MS Energy), zložljiv mehanizem, lastnosti zaslona: prikaz trenutne hitrosti, prikaz in spreminjanje načina vožnje, prikaz napolnjenosti baterije, vklop in izklop LED osvetlitve in njene aktivnosti