Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Električni skiro MS Energy e10 - bel
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Preverite
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 1 leto

Električni skiro MS Energy e10 - bel

A-20756
Opis
Električni skiro MS Energy e10 je nova serija visokokakovostnih izdelkov e-mobilnosti. Idealen je za tiste, ki ga boste uporabljali pri vsakodnevni vožnji.

Prav tako ima električni skiro regenerativni sistem polnjenja, vse pa se še ne konča tukaj. Skiro vam nudi tudi dodatne vrhunske lastnosti in specifikacije. Ne verjamete? Prepričajte se sami! 

Regenerativni sistem polnjenja - z vsakim zaviranjem vgrajen regenerativni sistem polni baterijo in omogoča še več prevoženih kilometrov z vašim m10, samo z enim polnjenjem baterije!

Brezplačna aplikacija za pametne naprave. MS Energy e10 uporablja brezplačno aplikacijo MS Energy, ki se z vašo pametno napravo poveže preko Bluetooth povezave. Aplikacija omogoča vklop in izklop luči, ogled trenutne hitrosti, spreminjanje hitrostnega načina in zaklepanje skiroja.

Poleg naštetih funkcij vam aplikacija nudi tudi dodatne koristne funkcije, kot so vključevanje in izključevanje LED osvetlitev ter spremembo hitrosti vožnje, nudi pa vam tudi enostaven vpogled v stanje baterije in temperaturo tokovnega regulatorja. 

10" napihljive pnevmatike. Velike 10“ (25,4 cm) pnevmatike v kombinaciji s sprednjo e-zavoro in zadnjo kolutno zavoro vam vedno nudijo popoln nadzor in varno ustavljanje.
Redna cena:
629,90 €
Prihranek:
30,90 € (4,91%)
490,98 €
cena brez DDV
Vaša cena:
599,00 €
Količina:
Izberite dodatne storitve
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaMS Energy
VrstaElektrični skiro
MočNazivna moč 450 W, največja moč 800W
Napajanje48V 12,5Ah, čas polnjenja: do 7 ur
Maksimalna hitrostNajvišja hitrost 25km/h
Dometdo 40 km
Nosilnostdo 120 kg
Kolesa10“ (25,4 cm) napihljive
PovezavaBluetooth
DodatnoLCD zaslon, LED osvetlitev, protizdrsna podlaga za noge, zložljiva nogica za parkiranje, brezplačna aplikacija za Android in iOS pametne naprave (MS Energy), zložljiv mehanizem, lastnosti zaslona: prikaz trenutne hitrosti, prikaz in spreminjanje načina vožnje, prikaz napolnjenosti baterije, vklop in izklop LED osvetlitve in njene aktivnosti