Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Robotski sesalnik Viomi V5 PRO
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Na zalogi
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 1 leto

Robotski sesalnik Viomi V5 PRO

A-20776
Opis
Robotski sesalnik Viomi V5 PRO se ponaša s štirivrstičnim laserskim sistemom LiDAR in zaščito pred trki. Opremljen z najsodobnejšo tehnologijo za izogibanje oviram, Viomi V5 Pro je prvi robotski sesalnik s samopraznilno postajo ter štirimi linjskimi senzorji LiDAR podjetja Viomi. Z najnovejšo tehnologijo umetne inteligence lahko hitreje in bolje spozna vašo hišo.
 
Velik korak naprej s horizontalno tehnologijo za preprečevanje trkov. Z uporabo dvojnih laserskih senzorjev LiDAR Viomi V5 Pro zaznava ovire znotraj 70-90 mm spredaj. Samodejno se lahko izogne več kot 150 običajnim predmetom, kot so copati, razdelilniki, sklede za hišne ljubljenčke in smetnjaki itd. Pospravljanje stvari pred čiščenjem ni več obvezno. 
 
Varno kroženje okoli vaših predmetov s senzorji proti padcu čez rob. Z vrhunskim linijskim senzorjem ob strani Viomi V5 Pro čisti čim bližje (do 1,5 cm) stenam ali vašim predmetom, pri čeme ne pušča neurejenih vogalov in ne opraska vašega pohištva, sten ali drugih predmetov.
 
Algoritem AI, ki omogoča pametno in avtomatizirano čiščenje. Z nadgrajenim algoritmom umetne inteligence Viomi V5 Pro neprekinjeno skenira v radiju 6 metrov in se samozavestno premika po vaši hiši. Uživajte v brezskrbnem čiščenju, ne da bi pripravljali pot za samodejno pometanje, sesanje in brisanje.
 
Pokrijte več površin z izjemno dolgo glavno krtačo in stransko krtačo. S podaljšano glavno krtačo in stransko krtačo lahko Viomi V5 Pro pokrije več površine in zagotovi učinkovitejše čiščenje, kar omogoča, da je vaš dom bolj brezhiben kot kdaj koli prej.
 
Redna cena:
529,00 €
Prihranek:
113,00 € (21,36%)
340,98 €
cena brez DDV
Vaša cena:
416,00 €
Količina:
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaViomi
VrstaRobotski sesalnik
Baterija5200 mAh, litijeva baterija
PosodaPosoda za prah: 200 ml, posoda za vodo: 320 ml
DodatnoNajsodobnejša tehnologija za izogibanje oviram, LDS Lidar + 3 linijski laser, daljša glavna in stranska krtača, pametna aplikacija, glasovno upravljanje, funkcija Auto Carpet Boost, samopraznilna postaja, 4 laserski senzorji LiDAR, varno kroženje okoli vaših predmetov, tehnologija laserskega skeniranja in kartiranja 360
DimenzijeDimenzije sesalnika: 35 × 35 × 9,7 cm
Priloženo1 x Viomi V5 Pro sesalnik, 1 x Postaja za polnjenje, 1 x Rezervoar za prah/vodo 2v1, 1 x Glavna krtača, 2 x Stranska krtača, 1 x HEPA filter, 1 x Držalo za krpo, 2 x Krpa, 1 x Orodje za čiščenje, 1× Adapter, 1 x Uporabniški priročnik
Teža3,2 kg
BarvaČrna