Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Aparat za mletje mesa Bosch MFW67450 ProPower
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: 2 - 5 dni
Dostava: 3,99 €
Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Aparat za mletje mesa Bosch MFW67450 ProPower

A-20922
Opis
Aparat za mletje mesa Bosch MFW67450 ProPower omogoča popolne rezultate ob najvišji možni hitrosti. Si želite popolnih rezultatov, tudi s sestavinami, ki jih je težko obdelati? Po zaslugi zelo močnega motorja in zmogljivosti hitre zaustavitve motorja lahko sestavine obdelate enakomerno in zelo hitro. To pomeni, da boste imeli več časa za pripravo drugih jedi.
 
Nemški standardi kakovosti zagotavljajo zanesljivost in dolgo življenjsko dobo. Aparat za mletje mesa mora biti visoke kakovosti, da zagotovi izjemno učinkovitost delovanja tudi pri večjih količinah. Ta aparat za mletje mesa je sinonim za visoke nemške standarde kakovosti, ki veljajo za blagovno znamko Bosch. Trajnost, zanesljivost in tehnično dovršenost vam zagotavlja mnogo let.
 
Zmogljiv, a nežen način za pripravo svežega soka. Priprava domačega paradižnikovega soka je običajno pravi napor. Z nastavkom za stiskanje sadja je priprava zdravih sokov povsem enostavna. Nastavek obdela vse od sadja in jagodičevja do mehke zelenjave in paradižnika ter odstrani tudi peclje z ribeza.
 
Mesne kroglice kebbe lahko pripravite tudi, če nimate veliko časa. Nastavek je namenjen lažji pripravi. Uporabite ga lahko za oblikovanje ovoja, polnjenje in stiskanje na obeh straneh.
 
Zagozdeno hrano lahko odstranite že z enim samim dotikom tipke. Pri uporabi trših sestavin se lahko živila v aparatu za mletje mesa zagozdijo. V tem primeru priskoči na pomoč povratna funkcija. Živila, ki so se zagozdila, ponovno sprosti. Po zaslugi te funkcije je aparat za mletje mesa hitro spet pripravljen na uporabo.
 
 
Redna cena:
214,90 €
Prihranek:
24,91 € (11,59%)
155,73 €
cena brez DDV
Vaša cena:
189,99 €
Količina:
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaBosch
VrstaMesoreznica
Moč700 W
Št. nastavitev hitrosti1
DodatnoVgrajen sistem za shranjevanje dodatne opreme, kapaciteta mletja (kg/min) 3,5 kg, blokada motorja pri obremenitvi 2.000 W, enostaven za shranjevanje, povratna funkcija za večjo varnost, velika stabilnost zaradi gumijastih nožic
Priloženo1 x Pripomoček za dodajanje sestavin, 1 x Reža za dodajanje sestavin, 1 x Nastavek za pasiranje, 1 x Tlačilo, 1 x Nastavek za polnjenje klobas, 1 x luknjičastih plošč 8 mm, 1 x luknjičastih plošč 3 mm, 1 x luknjičastih plošč 4,8 mm
Mere254 x 199 x 295 mm
Teža7,2 kg
BarvaČrna