Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Aparat za mletje mesa Bosch MFW2517W SmartPower
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: 2 - 5 dni
Dostava: 3,99 €
Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Aparat za mletje mesa Bosch MFW2517W SmartPower

A-20923
Opis
Aparat za mletje mesa Bosch MFW2517W SmartPower vam pomaga pri pripravi široke palete jedi. Ostanite mirni, tudi ko nastopi čas za pripravo jedi. Nastavek za strganje vam bo v veliko pomoč. Pri količini živil, ki jih želite narezati ali naribati, ni nobenih omejitev. Aparat je primeren za raznovrstne sestavine, na primer zelenjavo, sadje, sir, oreščke in čokolado.
 
Popolni rezultati ob najvišji možni hitrosti. Si želite popolnih rezultatov, tudi s sestavinami, ki jih je težko obdelati? Po zaslugi zelo močnega motorja in zmogljivosti hitre zaustavitve motorja lahko sestavine obdelate enakomerno in zelo hitro. To pomeni, da boste imeli več časa za pripravo drugih jedi.
 
Zmogljiv, a nežen način za pripravo svežega soka. Priprava domačega paradižnikovega soka je običajno pravi napor. Z nastavkom za stiskanje sadja je priprava zdravih sokov povsem enostavna. Nastavek obdela vse od sadja in jagodičevja do mehke zelenjave in paradižnika ter odstrani tudi peclje z ribeza.
 
Sveže klobase lahko pripravite doma po vašem okusu in z njimi razveselite tudi goste. Nastavek za polnjenje klobas vam omogoča izdelavo odličnih domačih piščančjih, govejih, svinjskih ali zelenjavnih klobas.
 
Ustrezne luknjičaste plošče za različne vrste jedi. Kakovost, ki ji lahko zaupate. Nerjaveče jeklo je trpežen in higienski material, ki omogoča enostavno vzdrževanje. Ima gladko površino, je brez okusa in omogoča zelo enostavno čiščenje. Zato predstavlja najboljšo izbiro za plošče aparata za mletje.
Redna cena:
160,90 €
Prihranek:
15,91 € (9,89%)
118,84 €
cena brez DDV
Vaša cena:
144,99 €
Količina:
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaBosch
VrstaAparat za mletje mesa
Moč350 W
Št. nastavitev hitrosti1
DodatnoBlokada motorja pri obremenitvi 1500 W, kapaciteta mletja (kg/min) 1,7 kg, enostaven za shranjevanje, velika reža za dodajanje sestavin, priročno tlačilo, varnostna hitrostna sklopka, velika stabilnost zaradi gumijastih nožic
Priloženo1 x Pripomoček za dodajanje sestavin, 1 x Reža za dodajanje sestavin, 1 x Nastavek za pasiranje, 1 x Tlačilo, 1 x Nastavek za polnjenje klobas, 1 x luknjičastih plošč 8 mm, 1 x luknjičastih plošč 3,8 mm
Mere285 x 170 x 250 mm
Teža4,4 kg
BarvaBela