Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Kodralnik las Rowenta CF311LF0 Curls Forever K.Lagerfeld
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Na zalogi
Dostava: 3,99 €
Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Kodralnik las Rowenta CF311LF0 Curls Forever K.Lagerfeld

A-21288
Opis
Kodralnik las Rowenta CF311LF0 Curls Forever K.Lagerfeld nudi popolno kodranje in dolgotrajno oblikovanje. Zelo tanka kodralna cev ustvarja krasno definirane kodre in dolgotrajne rezultate, s hitrim navijanjem in segrevanjem v 30 sekundah za hitre rezultate, da se pokažete in da boste svoj dom vedno zapustili urejeni.
 
Kodralnik las Rowenta CF311LF0 odlikuje eleganten, minimalističen dizajn z dodatki oblikovalca Karla Lagerfelda. Oblikujte prekrasne kodre, ki držijo do 3 dni, z inovativno obliko in tankim navijalcem premera samo 10mm. Maksimalen prenos toplote za oblikovanje brez meja.
 
Kodrajte varno in učinkovito zahvaljujoč popolnemu prenosu toplote in optimalni kontroli temperature kodralnika pri 180 °C.
 
Oblikovan tako, da odgovarja vašemu stilu življena, hiter čas segrevanja 30 sekund zagotavlja hitro navijanje in doseganje želenega rezultata pred odhodom iz stanovanja.
 
Ekskluzivna obloga Keratin & Glow združuje prokeratin, ključno sestavino las, ki skrbi za močne in elastične lase, in turmalin, mineral, ki naravno oddaja ione in zmanjšuje naelektrenost ter razkuštranost.
 
Zasnovan za enostavna popravila, z nizkimi stroški in hitro dobavo rezervnih delov v obdobju 10 let in dlje zahvaljujoč več kot 6500 servisnim centrom po vsem svetu.
Redna cena:
34,00 €
Prihranek:
2,51 € (7,39%)
25,81 €
cena brez DDV
Vaša cena:
31,49 €
Količina:
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaRowenta
VrstaOblikovalci las
FunkcijeTemperatura do 180 °C, hitro segrevanje
DodatnoDolžina napajanlega kabla 1,8 m, kabel 360°, zanka za obešanje, moč 25 W
Teža0,56 kg
BarvaČrna