Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Vgradna pečica Gorenje BPSA6747DGWI
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Na zalogi
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 5 let

Vgradna pečica Gorenje BPSA6747DGWI

A-21541
Opis
Vgradna pečica Gorenje BPSA6747DGWI se ponaša s Fastpreheat. OptiBake pečica se segreje na 200 °C v samo 5 minutah kar pomeni, da porabi 30% manj časa kot standardne pečice in je tako ena izmed najhitrejših pečic na trgu. Ta funkcija je še posebej priročna za pripravo jedi, pri katerih mora biti pečica predhodno že dobro segreta. Ob doseženi temperaturi nas pečica opozori z zvočnim in svetlobnim signalom.
 
Najboljša pica v mestu. Program omogoča nastavitev temperature do 300 °C in je posebej oblikovan za peko pice, fokače, tortilij in podobnih pekovskih dobrot.
 
Dvojni grelec za enakomerno hrustljave jedi. Najboljše rezultate pečenja dosežemo s kombinacijo večjega in manjšega grelca, kjer je slednji znotraj večjega. Premišljena namestitev grelcev omogoča optimalno porazdelitev toplote, kar vodi v najboljše rezultate pečenja, tako da je hrana vedno hrustljava od zunaj in mehka od znotraj.
 
Popolno pripravljena hrana v 2 do 3 korakih. StepBake omogoča kuharju popoln nadzor na pečenjem. Enostavno nastavite parametre za vsak od 2 oziroma 3 korakov, za ostalo bo poskrbela pečica. Vi samo uživajte v končnem rezultatu.
 
Vsakokrat enakomerno pečeno. Pečice Gorenje so znane po svoji inovativni zaobljeni odprtini, ki je že vrsto let njihova značilnost. Oblika HomeMade je bila navdihnjena s strani tradicionalnih peči na drva in zagotavlja boljše kroženje zraka v primerjavi s konkurenti. Zdaj je oblika HomeMade popolnoma prenovljena in pretok zraka izpopolnjen zaradi nove zasnove grelnika in izboljšane porazdelitve prezračevalnih odprtin. Zato je temperatura enakomerno porazdaljena po celotni pečici. Nikoli več na bodo vaše jedi prepečene na eni in premalo pečene na drugi strani.
 
 
Redna cena:
899,90 €
Prihranek:
250,90 € (27,88%)
531,97 €
cena brez DDV
Vaša cena:
649,00 €
Količina:
Izberite dodatne storitve
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaGorenje
VrstaParna
Energijski razredA+
Načini ogrevanjaFastPreheat, Okroglo grelo, Spodnje grelo, okroglo grelo in ventilator, Zgornje grelo, okroglo grelo in ventilator, Malo infra grelo in okroglo grelo, TurboBake, Veliko infra grelo, Spodnje in zgornje grelo, LightBake, Spodnje in zgornje grelo z ventilatorjem, Veliko infra grelo z ventilatorjem, Veliko infra grelo in spodnje grelo, Malo infra grelo, spodnje grelo in ventilator, Peka zamrznjenih živil, Funkcija pizza, GentleBake, AirFry+, AquaClean, Odtaljevanje, Pogrevanje hrane, WarmPlate, Sabbath način, SteamAssist
Prostornina77 l
DodatnoPirolitično čiščenje, HomeMade Plus kaminska oblika pečice, programska ura IconTouch, dvojna osvetlitev pečice, UltraCoolDoorQuadro, pečenje na več nivojih hkrati, PerfectGrill, Gratin, AutoBake, SuperSize, SteamAssist pomoč pri pari
Priloženo1 žična vodila, dvonivojska izvlečna vodila z delnim izvlekom, 1 globok emajliran pekač, 1 plitek emajliran pekač, 1 emajliran perforiran pekač, sonda za meso MeatProbe
Mere595 x 595 x 564 mm
Mere niše560-564 x 590-600 x 550 mm
Teža36 kg