Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Čistilnik in vlažilnik zraka Boneco H300
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Na zalogi
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 3 leta

Čistilnik in vlažilnik zraka Boneco H300

A-21634
Opis
Čistilnik in vlažilnik zraka Boneco H300 lahko upravljate neposredno s krmilnim gumbom, aplikacija BONECO pa je na voljo za dodatne funkcije: Preprosto nastavite želeno vlažnost, pri kateri se najbolje počutite, H300 pa poskrbi za ostalo. Ni pomembno, kaj si želite: višjo vlažnost v hladnejših zimskih mesecih, prečiščen zrak v sezoni cvetnega prahu ali oboje – H300 vam lahko zagotovi točno to, kar potrebujete.
 
V aplikaciji izberite želeni način (Hybrid, Purifier, Humidifier) ​​in izboljšajte kakovost zraka. Poleg tega so na voljo različni profili za izbiro: profil SLEEP podpira miren spanec ponoči, BABY pa ustvarja prijetne pogoje, medtem ko vaš otrok sanja. Zahvaljujoč vgrajenemu predelku za aromo lahko svoj dom napolnite s svojo najljubšo aromo.

Poleg tega, da je enota priročna za uporabo, so oblikovalci razmišljali tudi o olajšanju čiščenja – večino delov je mogoče preprosto dati v pomivalni ali pralni stroj, kar vam prihrani čas za ročno čiščenje. Precejšen in sodoben dizajn H300 se prilega vsaki dnevni sobi ali pisarni, stranke pa cenijo njegovo izjemno zmogljivost.

Priročno rokovanje, visoka zmogljivost in enostavno čiščenje – to so značilnosti HYBRID H300. Skrbi za zagotavljanje idealne vlažnosti v vaših štirih stenah. Hkrati inovativni integrirani filter čisti zrak v prostoru in blaži nelagodje pri alergikah. Zahvaljujoč vgrajenemu senzorju ta naprava v realnem času meri stopnjo relativne vlažnosti in samodejno prilagaja moč uparjalnika. Hibridni vlažilnik H300 zagotavlja resnično dobro počutje v vaši hiši!

Glede na zahteve se lahko sistem HYBRID uporablja kot vlažilec, čistilec zraka ali kombinacija obojega. Trajni predfilter zadržuje lase, gospodinjski prah in druge večje delce umazanije. Spodnji filter absorbira slabe vonjave. Nenazadnje je za vlaženje zraka odgovorna podloga uparjalnika.

Redna cena:
379,00 €
Prihranek:
62,10 € (16,39%)
259,75 €
cena brez DDV
Vaša cena:
316,90 €
Količina:
Izberite dodatne storitve
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaBoneco
VrstaČistilnik zraka
Velikost prostorado 50 m³ / 180 m³
Kapaciteta4,5 l
FunkcijeIzhod vlažnosti do 350 g/h, stopnja 6 (samo vlaženje), samodejni izklop, ko je vodna baza prazna, vnaprej določeni profili (Auto, Sleep, Baby), časovnik za vklop/izklop, otroška varnostna ključavnica, opomnik za zamenjavo filtra
DodatnoRaven hrupa delovanja 1. stopnja: 28 dB(A) / stopnja 6: 51 dB(A), enostavno upravljanje z upravljalnim gumbom, visokokakovostne komponente z dolgo življenjsko dobo, posoda za dišavo za uporabo eteričnih olj
Mere280 x 280 x 465 mm
Teža5,5 kg
BarvaBela