Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Čistilnik in vlažilnik zraka Boneco H400
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Na zalogi
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 3 leta

Čistilnik in vlažilnik zraka Boneco H400

A-21635
Opis
Čistilnik in vlažilnik zraka Boneco H400 3-v-1 HYBRID sistem: Lahko se uporablja kot vlažilec zraka, čistilec zraka ali oboje. Glede na zahteve se lahko sistem HYBRID uporablja kot vlažilec, čistilec zraka ali kombinacija obojega. Trajni predfilter zadržuje lase, gospodinjski prah in druge večje delce umazanije. Spodnji filter absorbira slabe vonjave. Nenazadnje je za vlaženje zraka odgovorna podloga uparjalnika.
 
Enoto lahko enostavno upravljate s krmilnim gumbom. Aplikacija BONECO je na voljo za dodatne funkcije in načine: preprosto nastavite želeno vlažnost, v kateri se najbolje počutite, H400 pa bo poskrbel za ostalo. Poleg tega lahko v aplikaciji izbirate med različnimi načini (Hybrid, Purifier, Humidifier), da izboljšate kakovost zraka. Profil SLEEP podpira miren spanec ponoči, profil BABY pa ustvarja udobne pogoje, medtem ko vaš otrok sanja.
 
Naravno vlaženje s filtrom visoke zmogljivosti za izboljšanje vašega splošnega počutja
 
Ni pomembno, kaj si želite: višjo vlažnost v hladnejših zimskih mesecih ali prečiščen zrak v sezoni cvetnega prahu ali oboje – H400 vam lahko zagotovi točno to, kar potrebujete. Zahvaljujoč vgrajenemu predelku za aromo lahko svoj dom napolnite s svojo najljubšo aromo. Poleg tega, da je enota priročna za uporabo, so oblikovalci poskrbeli tudi za enostavno čiščenje – ročno ali z mehansko podporo.
 
Večino delov lahko preprosto postavite v pomivalni ali pralni stroj. Zahvaljujoč svoji podcenjeni in najsodobnejši zasnovi se Boneco H400 prilega vsaki dnevni sobi ali pisarni ter ima izjemno zmogljivost in dolg čas delovanja.
 
Neverjetno enostavno čiščenje, zahvaljujoč komponentam, ki so primerne za uporabo v pralnih in pomivalnih strojih.
 
Redna cena:
449,90 €
Prihranek:
74,00 € (16,45%)
308,11 €
cena brez DDV
Vaša cena:
375,90 €
Količina:
Izberite dodatne storitve
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaBoneco
VrstaČistilnik zraka
Velikost prostora60 m³ / 150 m³
Kapaciteta12 litrov
Funkcije3 načini delovanja (Hybrid, Purifier, Humidifier)
DodatnoIzhod vlažnosti do 400 g/h, 3-v-1 HYBRID sistem, izjemno dolg čas delovanja, aplikacija Boneco, delovanje tudi brez aplikacije, kompakten dizajn, preprost in eleganten
Mere280 x 400 x 465 mm
Teža6,77 kg
BarvaBela