Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Vgradna vinska vitrina Dunavox DX-17.58DBK/DP
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Preverite
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Vgradna vinska vitrina Dunavox DX-17.58DBK/DP

A-13519
Opis

Vgradna vinska vitrina Dunavox DX-17.58DBK/DP z dvema področjima hlajenja za 17 steklenic vina je idealna za ljubitelje vina, ki želijo hraniti manjši izbor vina. Vinska vitrina omogoča, da so steklenice vina ohlajene na pravo temperaturo in vedno pripravljene na postrežbo. Prednost vinske vitrine z dvema področjima hlajenja je, da lahko ohladimo vino na dveh različnih termperaturah.

Vinske vitrine Dunavox zaznamuje funkcionalnost, enostavnost uporabe in privlačen eleganten izgled. Vinska vitrina zagotavlja stabilno temperaturo in omogoča enostaven nadzor. Aparat je namenjen za vgradnjo, saj ima urejeno hlajenje kompresorja na spodnjem delu aparata, kjer je rešetka. V kolikor imate malo prostora v kuhinji je ta model pravi za vas. 

Z digitalnim upravljanjem, ki je nameščeno v aparatu, lahko enostavno spreminjamo temperaturo za posamezno temperaturno področje. Lesene police se izvlečejo ter tako olajšajo vstavljanje steklenic, lahko jih po potrebi enostavno odstranimo ter tako povečamo prostor v notranjosti za večje steklenice.

Modra LED osvetlitev je na zgornji strani vsakega temperaturnega področja ter tako v temi olajša iskanje željene steklenice. Ta model aparata ima popolnoma steklena vrata.

Več podatkov

dunavox (1)

731,97 €
cena brez DDV
Vaša cena:
893,00 €
Količina:
Izberite dodatne storitve
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaDunavox
VrstaVgradna
TipVinska vitrina
Energijski razredC, letna poraba 200 kWh
Prostornina58 l - za 17 steklenic (0,75 l)
DodatnoHlajenje s kompresorjem, zatemnjena steklena vrata, LCD prikazovalnik, notranja osvetlitev, izvlečne lesene police, menjava strani odpiranja vrat, avtomatsko odtajanje, zgornja temperatura: 5°C - 12°C, spodnja temperatura: 12°C - 22°C
Mere870 x 295 x 563 mm
Teža31 kg
BarvaČrna