Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
IR panel Tiping EC 085
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Na zalogi
Dostava: Brezplačna
Način plačila: predračun, po povzetju
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 7 let

IR panel Tiping EC 085

A-13641
Opis

IR grelni panel Tiping EC085 ima grelno moč 850W in ponuja naraven, zdrav in varčen način ogrevanja. Gre za popolnoma naravno in človeku prijazno energijo.

IR valovi nas grejejo neposredno, kar nam daje prijeten in topel občutek že pri nižji temperaturah kot pri klasičnem ogrevanju. Je oblika energije, ki se zaradi svoje valovne dolžine takoj absorbirana v predmet. 

Infrardeče ogrevanje deluje na podlagi nižjih temperatur v prostoru in absorbcije teles v tem prostoru. Toplotno valovanje ne segreva zraka ampak predmete, tekočine in živa bitja, zato zrak ostane prijetnejši in bolj svež. Posredno se zaradi toplejše površine ogreje tudi zrak, vendar brez dvigovanja prahu in izsuševanja zraka. 

IR paneli so primerni za ogrevanje domov, pisarn, vikendov, delavnic, hal, lokalov, idr. Še posebej so učinkoviti pri dogrevanju prostorov, kateri se pogosto odpirajo oziroma imajo prepih.

Podaljšana garancija na 7 let -  Garancija staro za novo (pri morebitni reklamaciji se stari panel zamenja z novim enakim ali enakovrednim).

Več podatkov

Redna cena:
412,85 €
Prihranek:
142,86 € (34,60%)
221,30 €
cena brez DDV
Vaša cena:
269,99 €
Količina:
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaTiping
VrstaIR grelni paneli
Moč850W
Priporočena moč W/m35W (pasivna zgradba), 16W (zelo dobra izolacija), 24W (dobra izolacija), 34W (zgradba >1994), 54W (stara zgradba)
Poraba energijecca 5,1 kWh/dan
Varnostne funkcijePožarno in uporabno varni
DodatnoPovršina rahlo hrapava, priložen nosilec za montažo, priključni kabel brez vtikača, primeren za stensko in stropno montažo, proizveden v EU
Mere120 x 80 x 3 cm
Teža13,7 kg
BarvaBela