Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0

Nazadnje ste si ogledali

   

  BONITETA2019MALA 

    

  aeg

  WiFi vmesnik Mitsubishi MelCloud MAC-567IF-E
  Klikni za večjo fotografijo
  Dobava: Na zalogi
  Dostava: 3,99 €
  Način plačila: predračun, po povzetju
  Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
  Garancija: 3 leta

  WiFi vmesnik Mitsubishi MelCloud MAC-567IF-E

  A-16283
  Opis

  MelCloud je zasnovan tako, da nudi kar najširšo pokritost naprav na trgu. Storitev je na voljo po vsej Evropi. Deluje z aplikacijami, ki podpirajo najnovejše operacijske sisteme Apple iOS, Android in Windows 8.1/10, ki se bodo stalno posodabljale za podporo najnovejšim mobilnim napravam od glavnih proizvajalcev. Te aplikacije so brezplačne in prenosljive iz različnih evropskih mobilnih tržnic. Za povezavo vsake notranje klimatske naprave ali ogrevalnega sistema na MELCloud potrebujete uradni brezžični uporabniški vmesnik Mitsubishi MAC-567IF-E.

  Aplikacija podpira pametne telefone z iOS, Android in BlackBerry sistemom in dovoljuje dostop in nadzor nad vašimi napravami, kjerkoli ste. Aplikacija je optimizirana, da samodejno zazna in prilagodi velikost prikazovanja in resolucijo dimenzijam telefonskega zaslona, kar vam daje popoln nadzor in dostop ne glede na vrsto pametnega telefona. Aplikacija nudi podporo za zadnje modele tabličnih računalnikov z aplikacijo, ki je dosegljiva na mobilni tržnici.

  The MELCloud aplikacija je zasnovana, da zagotavlja najboljšo uporabniško izkušnjo pri uporabi s tabličnimi računalniki večjih dimenzij zaslonov. Poglejte, kako vaš nadzorni center resnično zaživi na najnovejših tabličnih računalnikih. Aplikacija prav tako deluje na vašem domačem računalniku, tablici ali pametnem telefonu tudi, če sistem ne podpira mobilnih aplikacij.

  Več podatkov

  Redna cena:
  71,98 €
  Prihranek:
  14,99 € (20,83%)
  46,71 €
  cena brez DDV
  Vaša cena:
  56,99 €
  Količina:
  Kompleti
  Tehnični podatki
  ZnamkaMitsubishi
  VrstaWiFi vmesnik
  DodatnoPodprte serije klimatskih naprav: MSZ-AP, MSZ-DM MSZ-FD, MSZ-SF/GF MSZ-WN MSZ-EF MSZ-FH (vse razen HJ)
  Barvabela