Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0

Nazadnje ste si ogledali

   

  BONITETA2019MALA

   

    obvestilo

  Sušilni stroj Gorenje DA83IL/I WaveActive
  Klikni za večjo fotografijo
  Dobava: Na zalogi
  Dostava: Brezplačna
  Način plačila: predračun, po povzetju
  Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
  Garancija: 5 let

  Sušilni stroj Gorenje DA83IL/I WaveActive

  A-16589
  Opis

  Sušilni stroj Gorenje DA83IL/I WaveActive ima tih, a zelo učinkovit motor, ki je zasnovan za dolgo življenjsko dobo vašega sušilnika; z energijo varčujete vsakič, ko sušite perilo. Zrak, poln negativno nabitih ionov, posuši perilo na način, ki znatno zmanjša zmečkanost vaših oblačil.

  Ionizator ustvarja okolje brez večine alergenov, ostankov dima, cvetnega prahu in elektrostatičnega naboja, ki nastaja med postopkom sušenja. Zaradi tega je oblačila lažje likati in dišijo po svežem.

  Pri vsakem sušilnem ciklu sušilniki WaveActive utekočinijo prepričljivih 90 % vlage iz oblačil, kar zagotavlja popolnoma suho perilo in odpravlja težave s čezmerno vlago v vašem domu. To pomeni, da se v vaš življenjski prostor letno sprosti 55 l vode manj, v primerjavi s sušilniki z razredom učinkovitosti kondenzacije B.

  Ostale prednosti sušilnega stroja Gorenje DA83IL/I WaveActive:

  • Tudi največji kosi perila so mehki, enakomerno posušeni in manj zmečkani, naravnost iz sušilnika, zahvaljujoč  patentiranemu dvosmernemu sistemu pihanja zraka TwinAir.
  • Morate hitro odstraniti neprijetne vonje iz oblačil? S posebnim programom IonRefresh osveževanja z ioni so vaša oblačila v 30 minutah pripravljena, da jih oblečete in so skoraj tako sveža, kot bi bila oprana.
  • JoggerDial omogoča hitro in enostavno izbiro programov pranja. Zaradi LED pokazatelja je izbrani program jasno viden z vseh kotov in ne glede na osvetlitev prostora.
  • Sušilniki s toplotno črpalko se ponašajo z visoko energijsko učinkovitostjo, zato omogočajo velike prihranke, poleg tega sušijo nežneje kot običajni sušilni sistemi. Temperatura v sušilniku s toplotno črpalko doseže približno 50 °C, kar omogoča sušenje skorajda vseh oblačil, a preprečuje prekomerno sušenje in krčenje.
  • Vakuumske nogice omogočajo varno namestitev sušilnega stroja na pralni stroj.
  • Več podatkov
  Redna cena:
  749,90 €
  Prihranek:
  153,90 € (20,52%)
  488,52 €
  cena brez DDV
  Vaša cena:
  596,00 €
  Količina:
  Izberite dodatne storitve
  Kompleti
  Tehnični podatki
  ZnamkaGorenje
  VrstaToplotna črpalka
  Energijski razredA+++, letna poraba 177 kWh
  Zmogljivost sušenja8 kg
  Funkcije14 programov, stopenjska izbira časov sušenja, funkcija prezračevanja, programi: Posteljnina, Volna, Srajce, Mix suho, Mix suho za likanje, osveževanje z ionizatorjem IonRefresh
  DodatnoWaveActive boben, osvetlitev bobna, možnost direktnega odtoka AutoDrain, personalizirane nastavitve za vse programe, LED prikazovalnik, dodatno sušenje, sistem proti mečkanju AntiCrease, prednastavitev začetka sušenja StartDelay Funkcija prezračevanja, prijazen zvočni signal SoftSound, Simple interface, enostavno čiščenje filtra, signal za polno posodo kondenzata, digitalni prikazovalnik preostalega časa delovanja, senzor vlažnosti, otroška zaščita
  Mere60 × 85 × 62,5 cm
  Teža50 kg
  BarvaBela