Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Prenosni zvočni sistem Blaupunkt PA12
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Preverite
Dostava: 3,99 €
Način plačila: predračun, po povzetju
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 1 leto

Prenosni zvočni sistem Blaupunkt PA12

A-16734
Opis
Blaupunkt PA12 profesionalni avdio sistem je produkt, ki zadosti visokim pričakovanjem tudi najbolj zahtevnih uporabnikov. Trdna konstrukcija, zelo zmogljiv ojačevalnik in visokokakovosten pretvornik (30 cm srednji nizkotonec) so le nekatere izmed lastnosti, ki bodo idealne za poslovno uporabo, telovadbo, SPA salon ali katerokoli dejavnost pri kateri uživate ob poslušanju priljubljene glasbe.
 
Izhodna moč Blaupunkt PA12 naprave je približno 650 W, kar v kombinaciji s pravo konfiguracijo zagotavlja neprimerljivo zvočno izkušnjo. Zahvaljujoč vgrajeni polnilni bateriji, naprava lahko deluje tako brezžično kot tudi povezana na napajanje. Čas delovanja na baterije je 3,5 ur, medtem ko popolno polnjenje traja 7 ur. Napravo lahko povežete tudi na 12V baterijo.
 
Vgrajen Bluetooth modul omogoča brezžičen prenos predvajane glasbe iz vseh tipov mobilnih naprav. Nadzorna plošča na zadnji strani naprave ima popoln set priključkov – AUX vhod in izhod, USB priključek in režo za SD kartico (maksimalna kapaciteta 32 GB). Prisluhnete lahko tudi glasbi iz vseh vrst mobilnih naprav, ki jih povežete preko kabla. Ta enota predvaja tudi datoteke v MP3/WMA formatu. Izenačevalnik omogoča prilagajanje zvoka, za vse različne žanre: normalno, rock, pop, klasika, jazz, novice. Zadnja stran naprave je opremljena tudi z gumbom za prilagajanje visokih in nizkih frekvenc.
 
Dodatna uporabna funkcija prenosnega zvočnika PA12 je karaoke funkcija s priloženim žičnim mikrofonom. Da bi zadostila zahtevam zahtevnejših uporabnikov, je naprava opremljena z opcijsko nastavitvijo visokih in nizkih frekvenc mikrofona. Prav tako je mogoče optimizirati efekt odmeva z ločenim vrtljivim krmarjenjem.
 
Blaupunkt PA12 avdio sistem je kompaktna različica velikih Hi Fi sistemov. Če vam en zvočnik ne zadošča, uporabite AUX vhod in izhod, da povežete še en zvočnik. Eden izmed njih postane glavna enota, iz katere upravljate predvajanje, izhodno moč pa podvojite.
Redna cena:
209,90 €
Prihranek:
30,00 € (14,29%)
147,46 €
cena brez DDV
Vaša cena:
179,90 €
Količina:
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaBlaupunkt
VrstaZvočnik
TipPrenosni zvočni sistem
PredvajanjeMP3/WMA predvajanje, USB/SD predvajalnik (do 32 GB)
Moč650 W
ZvokIzenačevalnik: normalno, rock, pop, klasika, jazz, novice
DodatnoFM radio z 99 shranjenimi postajami, Karaoke funkcija s priloženim mikrofonom. Delovanje na baterije: 3,5 h, čas polnjenja: 7 h
PriključkiBluetooth (A2DP profil), USB, SD, AUX IN
PriloženoDaljinski upravljalnik, mikrofon, polnilna baterija
Mere378 x 589 x 313 mm