Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Nazadnje ste si ogledali

  Reindeer-Wishes-You-Merry-Christmas-HD-Wallpaper

  BONITETA2019MALA

  1112 Dostava2016 

    Samsung-TV-HDR10Plus-Certification-3

  Zvočni sistem Manta SPK6013
  Klikni za večjo fotografijo
  Dobava: Preverite
  Dostava: Brezplačna
  Način plačila: predračun, po povzetju
  Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
  Garancija: 1 leto

  Zvočni sistem Manta SPK6013

  A-17104
  Opis

  Akustični avdio sistem Manta SPK6013 bo vedno poskrbel za super zabavo in razpoloženje znotraj ali na prostem. Z neverjetno zmogljivostjo in kristalno čistim zvokom, boste poskrbeli za zabavo, ki je vaši prijatelji ne bodo nikoli pozabili.

  Ali ste v dilemi pri izbiri idealnega zvočnega sistema? Ne glede nato, ali samo predvajate glasbo ali se zabavate s karaokami, je MANTA SPK6013 idealna rešitev za vas. Akustični avdio sistem prinaša neverjetno zmogljivost, kristalno jasen in čist zvok. Je eden izmed najzmogljivejših avdio sistemov, ki vam bo v veliko pomoč pri prirejanju zabav.

  Avdio sistem je sestavljen iz dveh  zmogljivih zvočnikov z močjo 16.000W, štirimi wooferji in štirimi visokotonci. Izredna moč ter globok zvok neverjetno zmogljivih zvočnikov Manta SPK6013 bosta poskrbela, da boste z vašo novo napravo priredili pravo zabavo, vročico ter vzdušje doma, v dvorani, plesni dvorani ali na prostem.

  MANTA SPK6013 je pravi multimedijski center, saj ima vgrajeno Bluetooth povezavo za povezavo z vašim pametnim telefonom ali tablico, nanjo lahko priklopite ter predvajate glasbo iz USB naprav ali iz spominskih kartic, ali pa direktno preko AUX vhoda (MP3 predvajalnika, prenosnega računalnika itd…).

  Vgrajene disco luči bodo poskrbele za nepozabno izkušnjo, Equalizer pa za optimalno nastavitev zvoka. S priloženim mikrofonom boste poskrbeli za pravo KARAOKE zabavo. Na akustični avdio sistem lahko priklopite 2 žična ali brezžična mikrofona in že se začne prava zabava in avdio pustolovščina.

  Poleg vsega ima vgrajen tudi kvaliteten FM Radio tuner z anteno, kar pomeni, da lahko vedno poslušate tudi vaše najbolj priljubljene radijske postaje.

  Pritrjena kolesa na spodnji strani, zgornji ročaj, dajejo popolno svobodo gibanja in prenašanja sistema ter poslušanje glasbe kjerkoli in kadarkoli. Na vrhu zvočnika je mešalna miza z vsemi nastavitvami in kontrolo, poleg tega pa je priložen tudi daljinski upravljalnik, tako da bo upravljanje naprave za vas prava malenkost.

  Več podatkov

  Redna cena:
  399,00 €
  Prihranek:
  120,00 € (30,08%)
  228,69 €
  cena brez DDV
  Vaša cena:
  279,00 €
  Količina:
  Izberite dodatne storitve
  Kompleti
  Tehnični podatki
  ZnamkaManta
  VrstaZvočnik
  TipZvočni sistem
  Moč16.000 W P.M.P.O. (2x80W RMS)
  Zvok4x 10'' Woffer + 4x visokotonec, X-Bass funkcija, 5 kanalni equalizer + ECHO kontrola
  DodatnoRadio FM + antena, krmiljenje za mikrofon posebej, Disco LED lučke (On/Off), ročaj in pritrjena kolesa za enostaven transport
  PriključkiBluetooth, USB, AUX, SD, 2x RCA, 2x izhod za mikrofon
  Priloženo1x žični mikrofon + 1x daljinski upravljalnik
  Mere1x 350 x 350 x 990 mm, 1x 350 x 350 x 95 mm
  Težaaktivni zvočnik 17.8kg + pasivni zvočnik 15.8 kg