Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Nazadnje ste si ogledali

    

  BONITETA2019MALA

  1112 Dostava2016

   ambilight

  GORENJE 

  manta-zvucnik-karaoke-spk6011-pixma-centar-trogir-slika-102260366 

   

   

   

   

   

   

   

   

  Sušilni stroj Gorenje DE82/G
  Klikni za večjo fotografijo
  Dobava: Na zalogi
  Dostava: Brezplačna
  Način plačila: predračun, po povzetju
  Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
  Garancija: 5 let

  Sušilni stroj Gorenje DE82/G

  A-17213
  Opis
  Kondenzacijski sušilni stroj s toplotno črpalko Gorenje DE82/G  odlikuje edinstven sistem vpihavanja zraka v boben TwinAir, ki pri dvosmernem vrtenju omogoča enakomerno intenziven dovod toplega suhega zraka skozi oba zračna kanala. Pot zraka se prilagaja smeri vrtenja bobna, zato je perilo ves čas podvrženo konstantni intenziteti sušenja. Zaradi enakomerne razporejenosti se med seboj ne zapleta, končni učinek sušenja je zato popoln.
   
  A razred kondenzacije sprosti 55 l manj vode v bivalni prostor. Vsi sušilni stroji SensoCare se zaradi kakovostne zasnove uvrščajo v razred učinkovitosti kondenzacije A. To pomeni, da v primerjavi s sušilnimi stroji razreda učinkovitosti kondenzacije B v enem letu v bivalni prostor izpustijo kar 55 litrov manj vode. Naj se vlaga med sušenjem perila zbira v kondenzacijski posodi sušilnega stoja – ne v vašem domu!
   
  Ostale prednosti sušilnega stroja Gorenje DE82/G :
  • Kondenzacijski sušilnik s cevjo AutoDrain lahko priključite na vaš vodovodni sistem. Težave z ročnim praznjenjem posode za kondenzat so odpravljene.
  • AntiCrease: nimate časa, da bi takoj vzeli perilo iz sušilnika? Sušilniki WaveActive občasno obrnejo perilo in to do 3 ure po končanem sušenju, da se perilo ne bi po nepotrebnem mečkalo.
  • Preprost vmesnik z na sredino postavljenim izbirnim gumbom vam omogoča, da začnete sušiti v samo 3 preprostih korakih: vklopite sušilnik, izberite program in pritisnite start! Brez vsakih podmenijev za izbiro dodatnih funkcij.
   
  Redna cena:
  599,90 €
  Prihranek:
  130,91 € (21,82%)
  384,42 €
  cena brez DDV
  Vaša cena:
  468,99 €
  Količina:
  Izberite dodatne storitve
  Kompleti
  Tehnični podatki
  ZnamkaGorenje
  VrstaToplotna črpalka
  Energijski razredA++, letna poraba 235 kWh
  Zmogljivost sušenja8 kg
  Funkcije16 programov: Posteljnina, Volna, Srajce, Športna oblačila, Prezračevanje, Mix suho, Mix suho za likanje, Baby. Časovni program (30,60,90 min): stopenjsko
  DodatnoMožnost direktnega odtoka AutoDrain, LED prikazovalnik, digitalni prikazovalnik preostalega časa delovanja, senzor vlažnosti, sistem proti mečkanju AntiCrease, prednastavitev začetka sušenja StartDelay, dvosmerno vpihovanje zraka TwinAir, prijazen zvočni signal SoftSound, Simple interface, signal za polno posodo kondenzata, otroška zaščita, vakumske noge
  Mere60 × 85 × 62,5 cm
  Teža50 kg
  BarvaBela