Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0

Nazadnje ste si ogledali

   

  BONITETA2019MALA

   

    obvestilo

  Prenosni zvočni sistem Panasonic SC-TMAX10
  Klikni za večjo fotografijo
  Dobava: Na zalogi
  Dostava: Brezplačna
  Način plačila: predračun, po povzetju
  Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
  Garancija: 2 leti

  Prenosni zvočni sistem Panasonic SC-TMAX10

  A-18066
  Opis

  Prenosni zvočni sistem Panasonic SC-TMAX10 nudi izjemno močan nizkotonski zvok, ki bo vedno z vami, kamor koli vas bo glasba popeljala. Začutite ritem, ki vas bo prevzel - AIRQUAKE BASS. Edinstveni bas-refleksni sistem omogoča še boljšo robustno resonanco nizkih tonov, ki daje poudarek vsakemu trenutku. Ta potiska zvok naprej, hkrati pa obdrži resonanco, ki jo ustvari nizkotonski zvočnik. Rezultat: vsako druženje postane posebno doživetje.

  Z izredno zmogljivim zvokom, ki ga TMAX10 predvaja prek 20-centimetrskega nizkotonca z dvema ojačevalnikom, se boste preselili v nek drug trenutek v času. Premišljena zasnova z visokokakovostno glasbo vsako priložnost spremeni v poseben dogodek.

  Naprava Panasonic SC-TMAX10 je z robustnim in gladkim ohišjem Exo Frame dovolj trpežna za predvajanje zvoka TMAX tudi na poti. Z modro osvetlitvijo okoli zvočnikov, ki utripa sinhrono z glasbo, boste še dodatno popestrili vzdušje. Kompaktno ohišje z vgrajenimi ročaji je združljivo z napajalno enoto, kar omogoča uporabo kjer koli.

  TMAX10 ima dva priključka za mikrofon, v katera lahko priključite dva mikrofona za duete s prijatelji in ljudmi, ki bodo to kmalu postali. Velik nabor tehnologij, ki bodo poskrbele, da bo vaš glas zvenel sijajno, vključno s funkcijo Echo, ki nudi izjemne učinke za karaoke. 

  Pokažite svoj talent DJ-ja z aplikacijo Panasonic MAX Juke in z nekaj tapi vsako prizorišče spremenite v plesišče. Za zabavo potrebujete le svoj pametni telefon in Panasonic SC-TMAX10.

  Več podatkov

  Redna cena:
  299,90 €
  Prihranek:
  59,91 € (19,98%)
  196,71 €
  cena brez DDV
  Vaša cena:
  239,99 €
  Količina:
  Kompleti
  Tehnični podatki
  ZnamkaPanasonic
  VrstaZvočnik
  TipPrenosni zvočni sistem
  PredvajanjeCD-R/RW, CD-DA/MP3, USB in Bluetooth
  Moč300 W RMS, izhodna moč PMPO 3300 W
  ZvokAmp Type digitalni ojačevalnik (Monoral), sprednji 6 cm visokotonski zvočnik, 20 cm nizkotonec (konfiguracija z močnim pritiskom) z dvojno pogonsko enoto, razširitev basa AIRQUAKE BASS, D.Bass
  DodatnoRadijski sprejemnik FM RDS (30 prednastavljenih postaj), funkcija upravljanja na en dotik televizorjev Panasonic, Panasonic MAX Juke aplikacija, funkcije časovnika: spanje, ura, časovnik predvajanja, zatemnitev, samodejni izklop napajanja
  PriključkiBluetooth, USB 2.0 Full Speed, AUX (vtičnica), optični vhod, 2x izhod za mikrofon
  PriloženoDaljinski upravljalnik
  Mere285 x 585 x 303 mm