Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Nazadnje ste si ogledali

   

  pošta2 

   

   

  BONITETA2019MALA 

  7032 SI-Offer-Odeja-1600x600

   

   

  DVD glasbeni sistem Sony SHAKE-X70D
  Klikni za večjo fotografijo
  Dobava: Na zalogi
  Dostava: Brezplačna
  Način plačila: predračun, po povzetju
  Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
  Garancija: 2 leti

  DVD glasbeni sistem Sony SHAKE-X70D

  A-18133
  Opis
  DVD glasbeni sistem Sony SHAKE-X70D se ponaša z LDAC, ki je Sonyjeva nova zvočna tehnologija in omogoča brezžično predvajanje najkakovostnejšega zvoka prek povezave Bluetooth. LDAC, ki omogoča do 3-kratni prenos podatkov, zagotavlja napredno doživetje ob brezžičnem poslušanju vse vaše glasbe.
   
  Naj vas navdušijo osupljivi nizki toni z lijakom za zvočni tlak. Notranji zloženi lijak učinkovito izboljša zvočni tlak tako, da energijo potisne skozi ojačevalni kanal. Rezultat je učinkovitejši od običajnih, energijsko potratnih ojačevalnikov in obdelave signalov, saj nizkim tonom doda pravo ostrino in poln zvok.
   
  Predvajajte DVD-je z vgrajenim predvajalnikom SHAKE-X70D. Uživajte v vsaki eksploziji, akciji in dramatičnem prizoru s kinematografskim prostorskim zvokom, ki vam bo dal občutek, da ste v samem središču dogajanja. Dnevno sobo spremenite v kino in gostite nepozabne filmske večere.
   
  Priredite lastne mini koncerte z vhodom za kitaro. Enostavno jo priključite, pritisnite tipko za kitaro in uživajte v zmogljivem zvoku svoje kitare. Igrajte le instrument ali pa priključite mikrofon in zraven še zapojte.
   
  Ustvarite odlično vzdušje z zvočniki z LED-osvetljavo klubske kakovosti. Zvočniki z LED-diodami so na voljo v različnih barvnih vzorcih, od čiste bele do mavričnih barv. Svetloba je usklajena z ritmom glasbe, zato se moč in hitrost osvetljave ujemata z glasbo in vzdušjem.
   
   
  843,44 €
  cena brez DDV
  Vaša cena:
  1.029,00 €
  Količina:
  Kompleti
  Tehnični podatki
  ZnamkaSony
  VrstaGlasbeni sistem
  TipDVD
  PredvajanjeCD, CD-R, CD-RW, DVD, DVD+R, DVD-R, DVD+R DL, DVD+RW, DVD+RW (VIDEO), VCD
  Zvok2,5 cm x 1 lijakasti visokotonec, 15 cm x 1 srednji razpon, 38 cm x 1 MRC nizkotonec
  DodatnoMega bass ojačitev nizkih tonov, izvoljšava zvoka DSEE, nogometni način, način fiesta, Clearaudio+, Dolby digital, S-force front surround, lučke na zvočniku, lučke za zabavo, izklopni časovnik
  PriključkiBluetooth, NFC, USB, analogni avdio vhod, analogni zvočni izhod, izhod HDMI, kompozitni video izhod, vhod za mikrofon 2 (6φ / kitara na voljo za ena vrata – MIC 2 / GUITAR)
  PriloženoAntena FM, daljinski upravljalnik
  Mere45,5 x 16,5 x 33,0 cm (glavna enota), 51,0 x 77,3 x 49,1 cm (sprednji zvočnik)
  Teža6,2 kg (glavna enota), 30,6 kg (zadnji zvočnik)