Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Aparat za mletje mesa Gorenje MG2500SJW
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Preverite
Dostava: 3,99 €
Način plačila: predračun, po povzetju, plačilo na obroke
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 2 leti

Aparat za mletje mesa Gorenje MG2500SJW

A-18140
Opis

Z naraščajočim zavedanjem o naši prehrani in povečanim zanimanjem za izvor naše hrane boste prej ali slej potrebovali pomoč Gorenjevih malih aparatov. Natančno boste vedeli, kaj je na vašem krožniku. Za to, da boste brez skrbi.

Aparat za mletje mesa Gorenje MG2500SJW ima odstranljiv kovinski pladenj ter več nastavkov za grobo, srednje in fino mletje. Priloženi so tudi trije nastavki za polnjenje klobas in trije nastavki za sekljanje zelenjave. S priročnim nastavkom za sočenje in množico nastavkov za izdelavo piškotov je uporabnost aparata zelo razširjena.

Aparat za mletje mesa Gorenje MG2500SJW je opremljen s stikalom za vzvratno delovanje. S pomočjo vzvratne funkcije lahko enostavno in brez razstavljanja aparata rešite zamašitve, do katerih lahko pride pri mletju različnih kosov mesa. Ta funkcija prihrani veliko časa pri mletju mesa, ki ima veliko vezivnega tkiva.

Več podatkov

Redna cena:
209,90 €
Prihranek:
40,00 € (19,06%)
139,26 €
cena brez DDV
Vaša cena:
169,90 €
Količina:
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaGorenje
VrstaAparat za mletje mesa
Moč2500 W, pretok mletja 2.4 kg/min
FunkcijeVzvratna funkcija za hitro odpravo zamaškov, zaščita pred pregrevanjem, hitra zaustavitev motorja za povečano varnost
DodatnoSokovnik za stiskanje, 3 rešetke za mletje, 3 nastavki za pripravo salam, shranjevalnik rezalnih plošč, prostor za navijanje priključnega kabla zagotavlja enostavno shranjevanje
Mere345 x 324 x 268 mm
Teža2,8 kg
BarvaBela