Na naši spletni strani uporabljamo piškotke s katerimi zagotavljamo polno funkcionalnost strani.  Več o piškotkih
Zapri
  Košarica 0
Kontaktni žar Cecotec Rock'N Grill Smart
Klikni za večjo fotografijo
Dobava: Preverite
Dostava: 3,99 €
Način plačila: predračun, po povzetju
Dodatne storitve: montaža, priklop in odvoz aparatov
Garancija: 1 leto

Kontaktni žar Cecotec Rock'N Grill Smart

A-18367
Opis
Kontaktni žar Cecotec Rock'n Grill je kontaktni žar z močjo 2000-W, opremljen s sistemom AutoCook, ki prilagodi čas in temperaturo glede na način in nastavljeno stopnjo pečenja. Opremljen je z odstranljivimi ploščami, ki jih lahko operete v pomivalnem stroju. Plošče so prevlečene s prevleko RockStone. Kontaktni žar omogoča 180-stopinjsko odpiranje zgornje plošče.
 
Cecotec Rock'n Grill ima sistem AutoCook, ki je tisti, ki zagotavlja popolno stopnjo kuhanja. Glede na izbrani način in stopnjo kuhanja samodejno prilagodite temperaturo in čas, da dobite želene rezultate.
 
Žar vsebuje pladenj za maščobo za enostavno čiščenje in sistem za izlivanje maščob. Pladenj je vgrajen v plošče, za enostavno uporabo.
 
Z novim kontaktnim žarom Rock'nGrill Smart lahko z enim klikom dobite želeno stopnjo pečenja hrane, ki jo kuhate. Izbirate lahko med premaz, kuhano ali zelo zapečeno in samodejno dobite želeno stopnjo kuhanja, bodisi za dober kos mesa ali hamburger. Poleg tega se lahko zahvaljujoč svojim funkcijam enostavno prilagodi vsaki vrsti hrane.
 
Ponaša se s kamnito oblogo RockStone proti prijemanju, ki zagotavlja enostavno in udobno čiščenje.
 
Rock'n Grill Smart ima 2000 W moči za kuhanje vsega, kar želite, od sendvičev do mesa za žar ali nekaterih morskih sadežev. Uživate lahko v najrazličnejših možnostih.
 
Redna cena:
99,90 €
Prihranek:
13,00 € (13,01%)
71,23 €
cena brez DDV
Vaša cena:
86,90 €
Količina:
Kompleti
Tehnični podatki
ZnamkaCecotec
VrstaKontaktni žar
Moč2000 W
Št. nastavitev temperatureProsta nastavitev temperature z vrtljivim gumbom
FunkcijeAutoCook sistem prilagodi čas in temperaturo glede na način in nastavljeno stopnjo pečenja, popolna in enakomerna peka, temperaturo lahko ročno nastavite med 150 ° C in 230 ° C
DodatnoPremaz RockStone proti sprijemanju in za enostavno čiščenje, možnost 180-stopinjskega odpiranja, snemljive plošče lahko operete v pomivalnem stroju, posodica za zbiranje odvečne maščobe in lažje čiščenje naprave
MereKuhalna površina: 28,5 x 22,5 cm
BarvaSrebrna/črna